Βαλλιανάτος: Υπάρχουν βίντεο - O Zακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά να γλιτώσει από φασαρία

Βαλλιανάτος: Υπάρχουν βίντεο - O Zακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά να γλιτώσει από φασαρία Facebook Twitter
0

Μια σοβαρή καταγγελία για το θάνατό του Ζακ Κωστόπουλου, διατυπώνει δημόσια ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος κάνει λόγο για πλήρη ανατροπή της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα έγραψε πριν από λίγο στο Facebook, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν επιχείρησε να κάνει ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από μάρτυρες, αστυνομικές πηγές, αλλά και όσα είπε ο ιδιοκτήτης ο οποίος έχει συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του 33χρονου.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρει:

«Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί "ο επίδοξος ληστής" για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Lifo.gr με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι γνωρίζει πως βρέθηκαν και άλλα βίντεο που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Αυτά εμφανίζουν τον Ζακ Κωστόπουλο σε απέναντι κατάστημα από το κοσμηματοπωλείο. Στα βίντεο, φαίνεται, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, τι συνέβη στο καφέ αυτό και πώς ο Ζακ έφυγε για να γλιτώσει όταν ξεκίνησε φασαρία. 

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κος Βαλλιανάτος, υπάρχει και μάρτυρας που ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο, ο οποίος έχει καταθέσει και επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Οι γονείς του 33χρονου έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες, αναφέρει στο Lifo.gr προσθέτοντας πως η τραγική αυτή ιστορία έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά ως προς τον τρόπο που αρχικά παρουσιάστηκε, αλλά και τα όσα είπε ο κοσμηματοπώλης σε δηλώσεις του μετά από όσα έγιναν στο κατάστημα. «Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν εξελίξεις», τόνισε.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό που δεν κατάλαβαν πολλοί για τις νεκρολογίες του Ζακ Κωστόπουλου 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ