Την επίθεση σε βάρος δικαστικού επιμελητή στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» καταγγέλλει η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών.

 

Λίγο μετά τις 4:00 μ.μ, δικαστικός επιμελητής έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας για να επιδώσει ένα έγγραφο και, ενώ βρισκόταν έξω από το κτίριο, στέλεχος της εφημερίδας φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με ταξί.

 

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο δικαστικός επιμελητής υποστήριξε ότι ο φερόμενος ένοπλος ήταν ο ίδιος ο εκδότης της εφημερίδας, Στέφανος Χίος.

 

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένας κάλυκας.

 

«Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Μήτση.

 

«Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται» συνεχίζει. 

 

Η Ομοσπονδία προειδοποιήσει, κλείνοντας, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.