Κρήτη: Οι αρχές βρήκαν τη γυναίκα που είχε καλέσει κλαίγοντας για βοήθεια, να κάνει μπάνιο σε πισίνα

Κρήτη: Οι αρχές βρήκαν τη γυναίκα που είχε καλέσει κλαίγοντας για βοήθεια, να κάνει μπάνιο σε πισίνα Facebook Twitter
4

Όπως αναφέρουν τα cretalive.gr και ekriti.gr, αίσιο τέλος είχε τελικά η εξαφάνιση της γυναίκας που κάλεσε χθες κλαίγοντας και ζητώντας βοήθεια στον Ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη γυναίκα που με το τηλεφώνημά της προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών και την οργάνωση μιας μεγάλης επιχείρησης αναζήτησης, εντοπίστηκε γύρω στις 15.00 το μεσημέρι με τη βοήθεια μίας ξεναγού, να απολαμβάνει αμέριμνη το κυριακάτικο μπάνιο της σε πισίνα.

Σε ερώτηση των αστυνομικών, απάντησε πως όταν βρήκε ξανά τον προορισμό της ξέχασε να ενημερώσει τις Αρχές, οι οποίες όλες αυτές τις ώρες βρίσκονταν επί ποδός και αναζητούσαν τα ίχνη της.

Η επισκέπτρια από το Ισραήλ πάντως κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο Α.Τ. Χερσονήσου που ανέλαβε την υπόθεση.

Είχε επικοινωνήσει με το 112 και χωρίς να δώσει το παραμικρό στοιχείο για το ακριβές σημείο όπου βρισκόταν, καλούσε σε βοήθεια κλαίγοντας. Μιλούσε σπαστά αγγλικά, αλλά η γραμμή κόπηκε απότομα. Η γυναίκα είχε καταφέρει να προσδιορίσει μόνον την περιοχή όπου βρισκόταν, κάπου μεταξύ Σταλίδας και Μοχού, με απόκλιση όμως αρκετών χιλιομέτρων.

 

Από την πρώτη στιγμή, στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση από τις αρχές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου για τον εντοπισμό της. 

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν θα έπρεπε να της ρίξουν ένα τεράστιο πρόστιμο που να το θυμάται για όλη της τη ζωη και να ξανασκεφτεί καλά όταν θα κινητοποιήσει ολόκληρο μηχανισμό χωρίς σοβαρό λόγο;