«Spiral»: Τρέιλερ για την ταινία που θέλει να ανανεώσει το franchise τρόμου του «Saw»

«Spiral»: Τρέιλερ για την ταινία που θέλει να ανανεώσει το franchise τρόμου του «Saw» Facebook Twitter
0

Κατά τη διάρκεια του 2020, ο γνωστός κωμικός Κρις Ροκ εξέπληξε με τις επιλογές του σε μικρή και μεγάλη οθόνη, ανακοινώνοντας πως θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον νέο κύκλο επεισοδίων του «Fargo» και, κυρίως, πως είχε βάλει σκοπό να ανανεώσει τη σειρά ταινιών τρόμου «Saw».

Για το δεύτερο ξεκίνησε την ανάπτυξη παραγωγής του «Spiral», μιας ταινίας βασισμένης σε δική του σεναριακή ιδέα, που θα ενέπλεκε τον serial killer Jigsaw και θα προσπαθούσε να αναστήσει ένα κουρασμένο πια franchise, το οποίο μετρούσε 8 ταινίες σε διάστημα 15 χρόνων (2004-2018), με καμία από τις συνέχειες να μην έχει καταφέρει να επαναλάβει το στοιχείο της έκπληξης και του σοκ που έφερε το πρώτο φιλμ. 

To «Spiral» έχει ως πρωταγωνιστή τον Ροκ, πλαισιωμένο από τους Σάμιουελ Τζάκσον, Μαξ Μινγκέλα και Μαρισόλ Νίκολς, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ένας παλιός γνώριμος του franchise, ο Ντάρεν Λιν Μπάουσμαν, που έχει σκηνοθετήσει τα «Saw» 2, 3 και 4. 

Η επίσημη σύνοψη του «Spiral: From the Book of Saw», όπως είναι ο ολοκληρωμένος τίτλος της ταινίας, συστήνει τους ντετέκτιβ Ζέκι Μπανκς (Ροκ) και Γουίλιαμ Σενκ (Μινγκέλα), με τον πρώτο να προσπαθεί για χρόνια να αποτινάξει τη σκιά του βετεράνου αστυνομικού πατέρα του (Τζάκσον). Οι δύο συνεργάτες αναλαμβάνουν την έρευνα για μια σειρά αποτρόπαιων δολοφονιών, που θυμίζουν έντονα το φρικτό παρελθόν της πόλης, με τον Ζέκι να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκοτεινού, φονικού παιχνιδιού.

Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να βγει το καλοκαίρι του 2020 όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Έχει προγραμματιστεί στις ΗΠΑ για τις 14 Μαΐου, ενώ θα προβληθεi και στους ελληνικούς κινηματογράφους το καλοκαίρι εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM
Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Picasso στη Μαδρίτη

Πολιτισμός / Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Πικάσο στη Μαδρίτη

Το Reina Sofia φέρνει για πρώτη φορά εκτός Νότιας Αφρικής το African Guernica του Dumile Feni και το τοποθετεί απέναντι από το Guernica του Πικάσο, σε μια έκθεση που ξανανοίγει τη συζήτηση για τη βία, τη μνήμη και το ποια έργα γράφουν τελικά την ιστορία της τέχνης.
THE LIFO TEAM
15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Πολιτισμός / 15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Από δυνατά techno sets και ζωντανές μουσικές εμπειρίες μέχρι θέατρο, εκθέσεις και φεστιβάλ, η Αθήνα αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει κάθε διάθεση και γούστο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM
Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος το «σβήσιμο» της Χατσεψούτ;

Πολιτισμός / Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος την εξαφάνιση της Χατσεψούτ από την ιστορία;

Μελέτη που επανέρχεται στο προσκήνιο αμφισβητεί την παλιά εκδοχή ότι τα αγάλματα της Χατσεψούτ καταστράφηκαν από εκδίκηση και συνδέει μεγάλο μέρος της φθοράς τους με τελετουργικό σπάσιμο και μεταγενέστερη επαναχρησιμοποίηση.
THE LIFO TEAM
Το έργο της Gabrielle Goliath που αποκλείστηκε για τη Γάζα θα παρουσιαστεί τελικά στη Βενετία

Πολιτισμός / Το έργο της Gabrielle Goliath που αποκλείστηκε λόγω αναφορών στη Γάζα θα παρουσιαστεί τελικά στη Βενετία

Το Elegy της Gabrielle Goliath, που αποκλείστηκε από το περίπτερο της Νότιας Αφρικής λόγω της αναφοράς του στη Γάζα, θα παρουσιαστεί τελικά ανεξάρτητα στη Βενετία, ενώ το επίσημο περίπτερο της χώρας θα μείνει άδειο.
THE LIFO TEAM
Το The AI Doc βγαίνει στις αίθουσες και βάζει τους ισχυρότερους ανθρώπους της AI μπροστά στην κάμερα

Τech & Science / Το The AI Doc βγαίνει στις αίθουσες και βάζει τους ισχυρότερους ανθρώπους της AI μπροστά στην κάμερα

Το νέο ντοκιμαντέρ του Daniel Roher για την τεχνητή νοημοσύνη βγαίνει στις αίθουσες με συνεντεύξεις από κορυφαία στελέχη του χώρου και φιλοδοξεί να βάλει σε μία σειρά τον ενθουσιασμό και τον φόβο που συνοδεύουν σήμερα την AI.
THE LIFO TEAM
Τι είχε καταλάβει ο Marc Jacobs για το κορίτσι στη μόδα πολύ πριν από τους άλλους

Πολιτισμός / Τι είχε καταλάβει ο Marc Jacobs για το κορίτσι στη μόδα πολύ πριν από τους άλλους;

Με τη νέα του συλλογή, το ντοκιμαντέρ της Sofia Coppola και το Heaven να αλλάζει φάση, ο Marc Jacobs επιστρέφει ξανά στη σταθερή του ιδέα: τη μόδα ως τρόπο να ξαναβρίσκεις τη μνήμη, την επιθυμία και το κορίτσι που υπήρξες
THE LIFO TEAM