Παντρεύεται ο «αιώνιος εργένης» Χιου Γκραντ

Παντρεύεται ο «αιώνιος εργένης» Χιου Γκραντ Facebook Twitter
EPA/WILL OLIVER
0

Ο ηθοποιός Χιου Γκραντ  θα παντρευτεί τη σύντροφό του, τη Σουηδή Άννα Έμπερσταϊν, παραδίδοντας έτσι τον τίτλο του πιο επιθυμητού και διάσημου εργένη στη Μεγάλη Βρετανία.

Είναι ο πρώτος γάμος του 57χρονου ηθοποιού, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» και τα τελευταία έξι χρόνια είναι ζευγάρι με την Άννα Έμπερσταϊν, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Οι αναγγελίες του γάμου δημοσιεύτηκαν στο δημαρχείο του Κένσινγκτον και Τσέλσι, ακριβή συνοικία του δυτικού Λονδίνου όπου το ζευγάρι έχει το σπίτι του, γράφει η εφημερίδα The Sun. Σύμφωνα με τη βρετανική νομοθεσία, οι αναγγελίες πρέπει να δημοσιεύονται τρεις εβδομάδες πριν από τον γάμο.

Παντρεύεται ο «αιώνιος εργένης» Χιου Γκραντ Facebook Twitter
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ο Γκραντ έχει πέντε παιδιά. Με την 39χρονη, Άννα Έμπερστάιν, έκαναν το πρώτο παιδί τους, ένα αγόρι, το 2012 και ακολούθησε μια κόρη το 2015. Ο ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά -έναν γιο και μια κόρη- με την Τίνγκλαν Χονγκ.

  

Ο «αιώνιος εργένης» όπως αποκαλείτο από τον βρετανικό Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ όπως με την ηθοποιό και μοντέλο Βρετανίδα Λιζ Χάρλεϊ και την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ.

Φέτος το Μάρτιο, η πρώην σύντροφος του Γκραντ, Λιζ Χάρλεϊ, αποκάλυψε πως το ζευγάρι απέκτησε και ένα τρίτο παιδί. 

«Είμαι πολύ τυχερή που στα 31 χρόνια φιλίας μας, εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μου φίλος στον κόσμο. Είναι πραγματικά καταπληκτικός άνθρωπος. Τον βλέπω και του μιλάω πολύ. Ξέρετε, τώρα είναι πατέρας πέντε παιδιών. Έχει πέντε παιδιά και είναι υπέροχος μπαμπάς. Ναι, εξακολουθεί να παραμένει ο καλύτερός μου φίλος για μια ζωή», είχε δηλώσει η Χάρλεϊ για τον Χιου Γκραντ, σε συνέντευξή της στο E!'s Daily Pop.

Η 39χρονη μέλλουσα σύζυγος είναι διαζευγμένη. Πρώην παραγωγός του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ESPN, η 'Εμπερσταϊν είναι διευθύντρια της σουηδικής εταιρίας παιδικής ένδυσης Ace&Me.

Σε συνέντευξη στη Daily Mirror, μερικούς μήνες πριν από τα 50α γενέθλιά του, είχε εκφράσει τον φόβο μήπως γίνει «ένας θλιβερός γέρος, μόνος κι έρημος».

Ο ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 και βραβεύτηκε για τις ερμηνείες του στις ταινίες «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς« ή «Αγάπη είναι...», έλαβε πρόσφατα τους επαίνους του βρετανικού Τύπου για την ερμηνεία στη μίνι τηλεοπτική σειρά του BBC «A Very English Scandal».

Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή, υποδύεται τον Τζέρεμι Θορπ, ανερχόμενο αστέρι του Φιλελεύθερου Κόμματος κατά τις δεκαετίες του 1960/1970 που είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σιωπήσει έναν πρώην εραστή του που απειλούσε να αποκαλύψει τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την πτώση του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP και BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM