Οι ταινίες που βγαίνουν στους κινηματογράφους την Πέμπτη 12 Μαΐου

FIRESTARTER Facebook Twitter
Η «Πύρινη Οργή» είναι ακόμα μια κινηματογραφική μεταφορά γραπτών του Στίβεν Κινγκ με τον Ζακ Έφρον σε ρόλο πατέρα μιας έφηβης με πυροκινητικές ικανότητες.
0

Eνώ το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» έκανε την αγορά να χαμογελάσει και πάλι με τις εισπρακτικές του επιδόσεις, έξι νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη, με το βλέμμα προσανατολισμένο στα θερινά, τα οποία έχουν ανοίξει και περιμένουν να πάρουν την σκυτάλη από τις χειμερινές αίθουσες, αν ευνοήσει, επιτέλους, και ο καιρός.

Το Eπιχείρηση Κιμάς δραματοποιεί μια απίθανη, πλην αληθινή ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην οποία είχε βασιστεί και το ξεχασμένο, πλην εξαιρετικό The Man who never was του Ρόναλντ Νίμι. Κόλιν Φερθ, Μάθιου ΜακΦέιντεν και Κέλι ΜακΝτόναλντ πρωταγωνιστούν, με τον Τζον Μάντεν του Ερωτευμένου Σαίξπηρ να σκηνοθετεί.

Η Πύρινη Οργή είναι ακόμα μια κινηματογραφική μεταφορά γραπτών του Στίβεν Κινγκ με τον Ζακ Έφρον σε ρόλο πατέρα μιας έφηβης με πυροκινητικές ικανότητες. Ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την εκδοχή του 1984, που άφησε αλγεινές εντυπώσεις. 

Για όσους αναζητάτε μια κωμωδία της προκοπής, οι Γείτονες από Πάνω του Σεσκ Γκέι κάνουν τη δουλειά.

Από τη Γαλλία έχουμε δύο ενδιαφέρουσες ταινίες είδους. Από τη μία το Κορίτσι με το Βραχιόλι, με μια νεαρή κοπέλα που βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον θάνατο της φίλης της και το Μαύρο Κουτί, ένα ανατρεπτικό θρίλερ με ήρωα έναν αναλυτή μαύρων κουτιών αεροπλάνων που ψάχνει να βρει τι κρύβεται πίσω από ένα αεροπορικό ατύχημα.

Τέλος, εκείνοι που επιθυμούν θέαμα arthouse ευαισθησιών, θα το βρουν στο Κατ’ Οίκον Περιορισμός του Αλεξέι Γκέρμαν Jr., μια αντικαθεστωτική ταινία από τη Ρωσία.  

.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM