Coldplay: Ο Κρις Μάρτιν ευχαρίστησε στα ελληνικά το κοινό και «έριξε» το ΟΑΚΑ

Coldplay: Ο Κρις Μάρτιν ευχαρίστησε στα ελληνικά το κοινό και «έριξε» το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ: Χ
0

Περισσότεροι από 60.000 θεατές βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να απολαύσουν τους Coldplay, το βράδυ του Σαββάτου.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Coldplay ξεκίνησε όπως αναμένονταν στις 9.30 μ.μ. με το κατάμεστο ΟΑΚΑ να ταξιδεύει στους ρυθμούς του βρετανικού συγκροτήματος. Στη συναυλία βρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του.

Coldplay: Ο Κρις Μάρτιν ευχαρίστησε στα ελληνικά το κοινό και «έριξε» το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ: Χ

Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες μέσα από το ΟΑΚΑ με τους θεατές να απολαμβάνουν το σόου με τίτλο «Music of the Spheres». 

 

Ο τραγουδιστής Κρις Μάρτιν μίλησε στα ελληνικά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο κοινό για την υποδοχή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε! Είμαστε ευγνώμονες».

 

Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές ήταν ο Λίαμ Χέμσγουορθ, η Κάιλι Μινόνγκ, ο Λουκ Έβανς και ο Τζο Τζόνας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που το συγκρότημα κάνει συναυλία στη χώρα μας, ενώ ήταν η πρώτη από τις δύο συναυλίες, καθώς σήμερα αναμένεται να ανεβεί και πάλι στη σκηνή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM
Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ