Σταματά από αύριο η χρηματοδότηση σε 500 φορείς

Σταματά από αύριο η χρηματοδότηση σε 500 φορείς Facebook Twitter
2

Σταματά από αύριο 1η Μαΐου η χρηματοδότηση 500 φορέων που δεν έχουν απογραφεί και πλέον οι μισθοί του είναι στον «αέρα», σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.

Σε πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν υπήρχε η επισήμανση ότι ως το τέλος του Απριλίου θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και για όσους φορείς δεν έδιναν στοιχεία απογραφής, προβλεπόταν  αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, καθώς και των αμοιβών των μελών του ΔΣ τους.

Ως τώρα έχουν απογραφεί 900 ΝΠΙΔ που απασχολούν περίπου 32.000 υπαλλήλους. Οι φορείς που δεν έχουν απογραφεί υπολογίζονται στους 500 και σύμφωνα με στελέχη της διοίκησης «σε κάποιους εξ' αυτών ο αριθμός εργαζομένων είναι μικρός ή ενδεχομένως και μηδενικός».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γκρέμιστα γκρέμιστα όλα πιά γκρέμιστα γκρέμιστα σκληρή καρδιά...Τώρα εάν είναι οργανισμοί που παρέχουν υπηρεσίες βοήθεια στο σπίτι σε ηλικιωμένους κτλ δεν μας νοιάζει αρκεί που είμαστε υποτακτικοί του Αγά και να ξθέλουμε να ψοφήσει και η κατσίκα του Γείτονα
Μακαρι!!Αλλα οπως ειναι αδυνατον να απολυσεις επιορκους δημοσιους υπαλληλους, ετσι ειναι απ ο,τι φαινεται δυστυχως και αδυνατο να κλεισεις παρασιτικους οργανισμους που τρωνε τα λεφτα μας, παραγοντας μηδενικο εργο.