Πιο πλούσιοι οι Ασιάτες χάρη στην ανάπτυξη στην περιοχή

Πιο πλούσιοι οι Ασιάτες χάρη στην ανάπτυξη στην περιοχή Facebook Twitter
0

Ακόμα περισσότεροι Ασιάτες έγιναν εκατομμυριούχοι πέρυσι, χάρη στην υψηλή ανάπτυξη και έντονη επιχειρηματικότητα της περιοχής.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg, ο αριθμός των ανθρώπων με περιουσιακά στοιχεία 1-5 εκ. δολαρίων, ανέβηκε κατά 1,9% και έφτασε τον αριθμό των 3,08 εκατομμυρίων μέσα στο 2011. Ο συνολικός τους πλούτος ανέβηκε, σύμφωνα με σχετική έκθεση, κατά 1,5%.

Οι εκατομμυριούχοι στην Ασία ξεπέρασαν πέρυσι για πρώτη φορά αυτούς στη Βόρεια Αμερική, όπως αναφέρει η ετήσια έκθεση για τον παγκόσμιο πλούτο.

Εξαιτίας της κρίσης στην Ευρώπη, οι κατηγορίες των ανθρώπων με περιουσίες άνω των $30 εκ. και $5 εκ. με $30 εκ., σημείωσαν πτώση κατά 3,9% και 1,6% αντίστοιχα, με αντίστοιχη μείωση περιουσίας κατά 5,2% και 1,9%.

Στη βόρεια Αμερική από την άλλη, σημειώθηκε μείωση του αριθμού των ανθρώπων με μεγάλη περιουσία κατά 1,1%.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ έγινε ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής

Οικονομία / Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ κατάφερε να γίνει ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Το Associated Press, έλαβε άδεια πρόσβασης στα κεντρικά γραφεία της αρχής και διαπιστώνει ότι σήμερα, η χώρα που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία βουτηγμένη στο χρέος, έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους δημοσιονομικούς «μαθητές»
LIFO NEWSROOM
Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM