Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες

Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες Facebook Twitter
0

Πέρασε, κατά πλειοψηφία, από την κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου το νομοσχέδιο για την μεταχείριση των δανειοληπτών.

Ναι σε όλα τα άρθρα είπε η Ν.Δ. ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ διατύπωσαν επιφυλάξεις για τα δύο άρθρα που καθορίζουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα διευκόλυνσης. Η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε επιφυλάξεις και για το άρθρο 10 το οποίο ορίζει ότι στο πρόγραμμα μπορεί να μπει κάποιος μόνο μία φορά ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ναι μόνο στο άρθρο 17 που αναφέρει ότι το δικαστήριο ρυθμίζει ικανοποίηση απαιτήσεων των πιστωτών μέχρι το 80% της αντικειμενικής αξίας της κύριας κατοικίας και όχι στο 100% που ζητούσαν οι τράπεζες. Επιφυλάξεις διατύπωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή. «Όχι» σε όλα τα άρθρα δήλωσε το ΚΚΕ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Οικονομία / Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Σε 1.659.748 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν ότι έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, πληρώνοντας δόσεις συνολικού ύψους 6,24 δισεκ. ευρώ ή κατά μέσο όρο 3.700 ευρώ
LIFO NEWSROOM