Παράταση έως το τέλος του 2025 για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους»

Παράταση έως το τέλος του 2025 για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: SOOC
0

Την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η νέα προθεσμία ορίζεται για τις 31 Δεκεμβρίου 2025, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη υλοποίηση των έργων ενεργειακής αναβάθμισης και ανακαίνισης.

Οι πολίτες που επέλεξαν κατά την αίτησή τους τη συμμετοχή στο σκέλος «Ανακαινίζω» μπορούν, εφόσον το επιθυμούν και πριν από την τελική έγκριση, να συνεχίσουν μόνο με το σκέλος «Εξοικονομώ».

Για πληροφορίες, λειτουργούν δύο γραμμές εξυπηρέτησης:

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Ενεργειακή ανακαίνιση κτιρίων κατοικιών» με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
 

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο στοίχημα της ΑΑΔΕ: Ενιαίοι έλεγχοι, ψηφιακή εποπτεία και νέος ρόλος στις αγροτικές ενισχύσεις

Οικονομία / Το μεγάλο στοίχημα της ΑΑΔΕ: Ενιαίοι έλεγχοι, ψηφιακή εποπτεία και νέος ρόλος στις αγροτικές ενισχύσεις

Η νέα φάση για την ΑΑΔΕ αναμένεται να τεθεί σταδιακά σε εφαρμογή από το β΄ εξάμηνο του 2025, με χρονικό ορίζοντα πλήρους ενσωμάτωσης εντός 18-24 μηνών
LIFO NEWSROOM
Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Οικονομία / Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Στο 33,6% το ποσοστό των παιδιών που μεγαλώνουν χωρίς βασικά είδη ένδυσης, τροφής, παιγνιδιών ή πρόσβασης σε δραστηριότητες – Δραματική η επίδραση του μορφωτικού επιπέδου των γονέων
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM