Φωτιά στη Σύρο

Παπανάτσιου: Kάποια στιγμή θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ

Παπανάτσιου: Kάποια στιγμή θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ Facebook Twitter
1


«Δεν υπάρχει κανένας νέος φόρος μέσα στο 2017, ό,τι είχαμε ψηφίσει, ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή, αυτό συνεχίζει να υπάρχει» δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στο ΣΚΑΙ .


«Σε ό,τι αφορά τον ΕΝΦΙΑ έχουμε δεσμευτεί ότι κάποια στιγμή θα τον καταργήσουμε, θα φέρουμε το περιουσιολόγιο και θα γίνει κάποια αναδιανομή των φόρων με βάση την μεγάλη ακίνητη περιουσία. Δεν έχει να φοβάται κανένας που έχει παρά πολύ λίγα χρήματα, που έχει μικρή περιουσία. Κανένας από τους πολίτες που είναι στη μικρή ή στη μεσαία τάξη δεν έχει να φοβηθεί από το περιουσιολόγιο. Το περιουσιολόγιο προχωράει, είναι υποχρέωσή μας, ήδη μέσα στο 2018 πρέπει να έχει λήξει» ανέφερε η κ.Παπανάτσιου.


Η υφυπουργός Οικονομικών ανέφερε ακόμη ότι δεν θα γίνει κάποια μείωση του αφορολόγητου και περικοπή συντάξεων, διαψεύδοντας τις φήμες ότι το ζήτησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Κατ' αρχήν δεν υπάρχει αυτό, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Το τελευταίο που συζητάμε τώρα είναι ότι μπορεί να μην είναι το ΔΝΤ καν μέσα στη διαπραγμάτευση. Για μένα καλό θα ήταν να μην είναι το ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση... Ευρωπαίοι πολίτες είμαστε, μπορούμε να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματά μας».


«Δεν είναι μόνο ο Σόιμπλε, υπάρχουνε κι άλλοι. Συλλογικά η ΕΕ θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά της. Κι αυτό τουλάχιστον ο κ. Σόιμπλε θα πρέπει να το καταλάβει, ότι δεν είναι η μοναδική δύναμη στην ΕΕ» υπογράμμισε η κ.Παπανάτσιου.Οικονομία
1

Φωτιά στη Σύρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Saudi Aramco: Η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου «στοιχηματίζει» πως η βενζίνη δεν πρόκειται να καταρηγθεί

Οικονομία / Saudi Aramco: Η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου «στοιχηματίζει» πως η βενζίνη δεν πρόκειται να καταργηθεί

Η Saudi Aramco λέει ότι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης θα υπάρχουν για «πολύ, πολύ καιρό» καθώς ο κόσμος θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τέτοια οχήματα «και μετά το 2040»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μικρή διόρθωση κυρία μου: Δε δεσμευτήκατε οτι Κάποια στιγμή θα καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ! Δεσμευτήκατε ότι θα τον καταργούσατε τον Ιανουάριο του 2015, αμέσως μόλις θα γινόσασταν κυβέρνηση! Και προτρέπατε τους πολίτες να Μην πληρώσουν ούτε τον ΕΝΦΙΑ του 2014, ώστε να χρεοκοπήσει μια ώρα νωρίτερα η χώρα και να αναλάβετε Εσείς να την σώσετε!Αυτές είναι οι υποσχέσεις σας και αυτά τα πεπρεγμένα μας! Για να μην τρελαθούμε δηλαδή! Και για να Μη λέμε ότι θέλουμε!