Νέα λίστα με φοροφυγάδες

Νέα λίστα με φοροφυγάδες Facebook Twitter
3

Νέα λίστα με ονόματα 97 Ελλήνων του παραρτήματος της HSBC στον off shore παράδεισο της Νήσου Τζέρσεϊ , διέρρευσε από την τράπεζα.

Το συνολικό ποσό το οποίο έχουν καταθέσει οι Έλληνες φτάνει τα 22,3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph. Η πλειοψηφία των καταθετών στη λίστα αυτή είναι Βρετανοί ενώ υπάρχουν ακόμη ισραηλινοί, Γάλλο, Αμερικανοί και Ισπανοί.  Συνολικά τα ονόματα στη λίστα είναι 8.474 και κάποιοι από αυτούς είναι έμποροι ναρκωτικών ή όπλων και οικονομικοί σύμβουλοι που συμμετείχαν σε απάτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, τα στοιχεία αυτά μπορούν να αποκτηθούν από τις ελληνικές αρχές στο πλαίσιο συμφωνιών ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των κρατών της ΕΕ, καθώς η λίστα βρίσκεται ήδη στα χέρια των βρετανικών Αρχών.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οικονομία / Υδρογονάνθρακες: Παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης για έρευνα σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron - HELLENiQ ENERGY

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM