Λαγκάρντ: Η επιστροφή της Ελλάδας είναι στον ορίζοντα

Λαγκάρντ: Η επιστροφή της Ελλάδας είναι στον ορίζοντα Facebook Twitter
0

Στην δοκιμαστική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, χαρακτηρίζοντάς την ως ένδειξη ότι η επιστροφή στις αγορές είναι στον ορίζοντα.

«Πρόκειται για σαφή ένδειξη ότι η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, που είναι ο βασικός στόχος του προγράμματος, είναι στον ορίζοντα» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ανέφερε ότι  «το πρόγραμμα δεν τελείωσε, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμη».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ AKTOR ΔΕΠΑ LNG

Οικονομία / Υπεγράφη η συμφωνία AKTOR-ΔΕΠΑ με Venture Global για το αμερικανικό LNG και τη διανομή του στη ΝΑ Ευρώπη μέσω Ελλάδας

Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία της νέας εταιρείας ATLANTIC - SEE LNG TRADE που συνέστησαν οι δύο ελληνικές εταιρείες με στόχο την εισαγωγή, εμπορία και εξαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM