Κομισιόν: Εργαζόμαστε για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι

Κομισιόν: Εργαζόμαστε για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται για να διασφαλίσει την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος, το καλοκαίρι, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης προς τον Τύπο, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα που μιλούν για μία ενδεχόμενη παράταση του ελληνικού προγράμματος, ανέφερε ότι η Επιτροπή εργάζεται πάνω σε πραγματικά γεγονότα και δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο επ' αυτού.

Ο κ. Σχοινάς σημείωσε πως η Κομισιόν επικεντρώνει την προσοχή της στη συνεργασία με τους εταίρους της «για να χτίσει» πάνω στην «καλή πρόοδο» που έχει σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στην πορεία του ελληνικού προγράμματος.

«Η Επιτροπή εργάζεται για να διασφαλίσει την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος, φέτος το καλοκαίρι» πρόσθεσε.

Εξάλλου, σχετικά με την πρόσκληση που έχει απευθυνθεί στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για να μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων στις 26 Απριλίου, ο κ. Σχοινάς είπε ότι ο κ. Γιούνκερ θεωρεί «μεγάλο προνόμιο» αυτήν την πρόσκληση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Ιδιαίτερα υψηλή παραβατικότητα εντοπίστηκε και στις μισθώσεις ομπρελών και καθισμάτων σε παραλίες, με δεκάδες επιχειρήσεις να σφραγίζονται σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Κέρκυρα, Σύρο, Σίφνο, Πόρο και Αίγινα
LIFO NEWSROOM
Fan bourgeois για νέο κοινό στη νέα Chanel του Matthieu Blazy 

Εβδομάδα Μόδας / Chanel: Ήσυχα αλλά τολμηρά, ο Matthieu Blazy αφυπνίζει το επαναστατικό πνεύμα της Coco

Καταργώντας (ή κάνοντας αγνώριστα) τα κλισέ που είχαν κουράσει ακόμα και το πιο πιστό κοινό της Chanel, o νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου μοιάζει να πέρασε το πρώτο τεστ.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Οικονομία / Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει αύξηση των δασμών εισαγωγής χάλυβα στο 50% και μείωση των ποσοστώσεων σχεδόν στο μισό για να προστατεύσει τη βιομηχανία της από φθηνές εισαγωγές, ακολουθώντας τα βήματα των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM