"Εξυπνο" εισιτήριο, τερματικά POS και πρόγραμμα "miles & bonus" ενεργοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

"Εξυπνο" εισιτήριο, τερματικά POS και πρόγραμμα "miles & bonus" ενεργοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Facebook Twitter
0

Σχέδιο δημιουργίας νέου "έξυπνου" εισιτηρίου, το οποίο θα εκδίδεται άμεσα και θα είναι ονομαστικό υλοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της εταιρείας, με αφορμή τη συμμετοχή της στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Παράλληλα, στο επόμενο διάστημα, στα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα, οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσω τερματικών POS. Δημιουργείται επίσης το "κλαμπ" των φίλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προσφέρει στα μέλη του πρόσβαση στις εκπτωτικές προσφορές της εταιρείας, ενώ σύντομα εισάγεται πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών "miles & bonus", αντίστοιχο με αυτό που ισχύει στις αεροπορικές εταιρείες.

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά επίσης στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πελάτη μέσα στο τρένο (ανανέωση κυλικείων, παροχή βελτιωμένου σήματος κινητής τηλεφωνίας), ενώ παρέχει δυνατότητα μεταφοράς του ΙΧ αυτοκινήτου των επιβατών μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

 

Τα στελέχη της εταιρείας υπενθύμισαν ακόμη τις δυνατότητες που προσφέρoυν η κάρτα Intercity 6+1, τα εισιτήρια πολλαπλών διαδρομών, η κάρτα τρίτης ηλικίας και η οικογενειακή, αλλά και το πρόγραμμα εκπτώσεων για παιδιά, φοιτητές, νέους και ομάδες άνω των έξι ατόμων.

 

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της συμμετοχής στην 81η ΔΕΘ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα "συστήσει" τους επισκέπτες της έκθεσης με τον θρυλικό “Μουντζούρη” του Πηλίου, ο οποίος παρουσιάζεται σε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 3 της ΔΕΘ. Πρόκειται για τη μηχανή τρένου, που παλαιότερα διένυε την απόσταση Βόλος – Μηλιές, πάνω στην ιστορική γραμμή, της οποίας η κατασκευή άρχισε το 1892, με πρώτο το κομμάτι μέχρι τα Λεχώνια, για να παραδοθεί τελικά το 1896. Το υπόλοιπο κομμάτι μέχρι τις Μηλιές κατασκευάστηκε στη συνέχεια, για να τεθεί σε λειτουργία το 1903. Η μουσειακή ατμήλατος, μεταφέρθηκε φέτος στη ΔΕΘ με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, όπου και θα παραμείνει καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ έγινε ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής

Οικονομία / Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ κατάφερε να γίνει ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Το Associated Press, έλαβε άδεια πρόσβασης στα κεντρικά γραφεία της αρχής και διαπιστώνει ότι σήμερα, η χώρα που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία βουτηγμένη στο χρέος, έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους δημοσιονομικούς «μαθητές»
LIFO NEWSROOM
Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM