Εξετάζεται το σενάριο αυξήσεων στο Δημόσιο ως κίνητρο για την αξιολόγηση

Εξετάζεται το σενάριο αυξήσεων στο Δημόσιο ως κίνητρο για την αξιολόγηση Facebook Twitter
2

Αυξήσεις στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων που θα κυμαίνονται από 50 έως 450 ευρώ φέρεται να σχεδιάζει η κυβέρνηση, ως κίνητρο για τη συμμετοχή των εργαζόμενων στην αξιολόγηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθερίας του Τύπου.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση είναι υπ'ατμόν μετά την πρόσφατη αποτυχία της αξιολόγησης στο Δημόσιο που χαρακτηρίστηκε από αποχή 90% από την διαδικασία.

Τη σχετική ρύθμιση σύμφωνα με την εφημερίδα αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από το υπουργείο.

Η ενδεχόμενη αύξηση θα αφορά κυρίως υπαλλήλους που θα αξιολογηθούν με καλό βαθμό. Ωστόσο ακόμη κι εκείνοι που δεν θα προαχθούν, θα ανέβουν ένα μισθολογικό κλιμάκιο, οπότε θα αυξηθούν οι αποδοχές τους.

Εάν αυτές οι πληροφορίες αληθεύουν θα πρόκειται για «απόλυτη παρανομία», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, στέλεχος του Ποταμιού και καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.

Οικονομία
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Ρεκόρ με 18 δισ. ΑΜΚ - Η μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά

Οικονομία / ΔΕΗ: Ρεκόρ με 18 δισ. ΑΜΚ - Η μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά

Ψήφος εμπιστοσύνης από κορυφαίους επενδυτές παγκοσμίως στο νέο στρατηγικό σχέδιο του Ομίλου – ιστορικό ρεκόρ το συνολικό ποσό των προσφορών για το ελληνικό χρηματιστήριο 
THE LIFO TEAM