Επίθεση Τσίπρα σε Στουρνάρα για την προληπτική πιστοληπτική γραμμή

Επίθεση Τσίπρα σε Στουρνάρα για την προληπτική πιστοληπτική γραμμή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Στουρνάρα από το 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσίπρας, είναι καιρός να αναλάβουμε τον αυτοκαθορισμό της οικονομικής μας στρατηγικής, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν και άλλες απόψεις που κυκλοφορούν στο δημόσιο διάλογο, όπως για παράδειγμα η άποψη για μια προσφυγή σε προληπτική γραμμή πίστωσης».

«Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά από εμάς δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τη στιγμή που συνεπάγονται νέες δεσμεύσεις και διαιώνιση της επιτροπείας, είπε, προσθέτοντας: Η επιμονή δε σε αυτές από επίσημα χείλη, τη στιγμή που είναι πλήρως εν γνώσει τους ότι αυτή η θέση δεν αποτελεί ούτε επίσημη θέση της χώρας, αλλά ούτε και των ευρωπαϊκών οργανισμών στους οποίους εξίσου λογοδοτούν, μόνο ερωτηματικά μπορεί να προκαλεί ως προς τη σκοπιμότητά της, προσωπική ή πολιτική».

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ