ΔΝΤ: «Δεν είχαμε καμία ανάμειξη στο κλείσιμο της ΕΡΤ»

ΔΝΤ: «Δεν είχαμε καμία ανάμειξη στο κλείσιμο της ΕΡΤ» Facebook Twitter
3

Μετά την Κομισιόν και το ΔΝΤ δηλώνει τώρα ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στο κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης. Το ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.  «Δεν είχαμε καμία ανάμιξη στο θέμα της ΕΡΤ», είπε και τόνισε ότι  το ΔΝΤ δεν έχει ποτέ προχωρήσει σε προτάσεις για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης, όπως το κλείσιμο κρατικών επιχειρήσεων. «Οι αποφάσεις σχετικά με την ΕΡΤ ανήκουν αποκλειστικά στην ελληνική κυβέρνηση», τόνισε σχετικά.

Μίλησε ακόμη για σημαντική πρόοδο στο ελληνικό πρόγραμμα ενώ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους είπε ότι  δεν υπάρχει τίποτα το νέο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BLACKROCK CEO AI ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ

Οικονομία / BlackRock: Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης θα διευρύνει το χάσμα πλούτου, προειδοποιεί ο CEO

Όπως σημείωσε, όταν η χρηματιστηριακή αξία αυξάνεται αλλά η ιδιοκτησία παραμένει περιορισμένη, η ευημερία γίνεται λιγότερο αισθητή για όσους βρίσκονται εκτός αυτής της δυναμικής
THE LIFO TEAM