Αύξηση 21% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο και το πρώτο 8μηνο

Αύξηση 21% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο και το πρώτο 8μηνο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων ανακοίνωσε τα στοιχεία για τον αριθμό ταξινομήσεων καινούργιων επιβατικών για τον Αύγουστο, που σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα της περασμένης χρονιάς παρουσιάζει σημαντική αύξηση.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών το μήνα Αύγουστο 2015 υπήρξαν αυξημένες κατά+21,0% ως προς το μήνα Αύγουστο 2014.


Συνολικά, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2015 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά +8,7% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2014.


Η πρόοδος στις ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών από τις αρχές του έτους αιτιάζεται στις αυξημένες πωλήσεις αυτοκινήτων προς επιχειρήσεις ενοικίασης, ενώ ακόμη και με αυτήν την πρόοδο η αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται -73,6% χαμηλότερα ως προς το μέσο όρο της δεκαετίας 2000-2009.


Στα καινούργια φορτηγά παρατηρείται αύξηση από τις αρχές του έτους (+21,6%), ως προς την ίδια περίοδο πέρυσι, εξαιτίας, μεταξύ άλλων, και εκτελέσεων διαγωνισμών.


Τέλος, στα καινούργια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις από τις αρχές του έτους παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες, ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Δείτε τους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων:

Αύξηση 21% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο και το πρώτο 8μηνο Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ