ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ ως επιβράβευση για 13.575 εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ ως επιβράβευση για 13.575 εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Πάνω από 3 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στους 13.575 εργαζόμενους στα καταστήματα και τις αποθήκες της, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωσή τους στους πελάτες της.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, ανέφερε: «Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλετε, για να μην λείψει τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά! Αλλά και μια επιβράβευση, που έρχεται αυτονόητα για όλα όσα προσφέρετε».

Ο κ. Σταύρου ανακοίνωσε ότι «για όλους τους 13.575 εργαζόμενους, στα καταστήματα και τις αποθήκες -τους δικούς μας ήρωες, θα διαθέσουμε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες μας».

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM