5 χιλιάδες στρέμματα σε νέους αγρότες διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς

5 χιλιάδες στρέμματα σε νέους αγρότες διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς Facebook Twitter
1

Την διάθεση 5.000 στρεμμάτων γης σε ολόκληρη τη χώρα, σε νέους κάτω των 35 ετών, που επιθυμούν να εισέλθουν δυναμικά στον αγροτικό χώρο υιοθετώντας πρακτικές υπεύθυνης γεωργίας και βιώσιμης επιχειρηματικότητας, ανακοίνωσε ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται για ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα καλύπτει από τη γή και την χρηματοδότηση μέχρι και τη διάθεση της παραγωγής. Μετά από την παρέλευση πενταετίας η γη θα παραχωρείται στους αγρότες.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει να «τρέχει» από την 1η Ιουνίου, με την κατάθεση των αιτήσεων που στη συνέχεια θα αξιολογηθούν και όσoι επιλεγούν θα αρχίσουν ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης από το Σεπτέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2106291201, 2106291432 και 2106291555.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
αντι για αυτα τα γελοια προγραμματα της φιλοσοφιας ''να σαι καψω Γιαννη,να σε αλειψω λαδι'',καλυτερα οι Τραπεζες να μην αφηναν κοσμο στο δρομο με τοση ευκολια.Με μαλακιες πανε να το παιξουν φιλανθρωποι...οταν πλειστηριαζουν σπιτια δεν τους βλεπω να κωλωνουν.