Εργαλείο online βοήθειας από την Google

Εργαλείο online βοήθειας από την Google Facebook Twitter
0

Ονομάζεται "Helpouts", παρουσιάστηκε και λειτουργεί από σήμερα είτε απευθείας στο web είτε μέσω μιας εφαρμογής για Android κινητά και μέσω του video chat με ειδικούς, φιλοδοξεί να λύσει απλά ή σύνθετα καθημερινά προβλήματα, επί πληρωμή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η ιδέα βασίζεται σε ένα mashup εφαρμογών της Google όπως το Google+ και το Hangouts (την υπηρεσία τηλεδιάσκεψης της Google) και αποτελείται από 8 κατηγορίες "προβλημάτων" σχετικές με το σπίτι, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την υγέια, τη διατροφή, τη μαγειρική, τη μόδα και ομορφιά, τις τέχνες και την εκπαίδευση.

Καταβάλλοντας ένα μικρό αντίτιμο, σε κάποιες κατηγορίες υπάρχουν και δωρεάν μαγνητοσκοπημένα video- 1000 περίπου ειδικοί από σχολές και εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχετικοί με κάποια απο τις παραπάνω κατηγορίες αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν μέσω live video chat, να ξεπεράσετε κάποιο εμπόδιο με τον υπολογιστή, το κατοικίδιο ή απλά να μάθετε να παίζετε κάποιο μουσικό όργανο.

Με το Helpouts, η Google φιλοδοξεί να χτίσει ένα χρήσιμο 'οικοσύστημα' αλληλοβοήθειας που εν καιρό θα λειτουργήσει ως μια υπηρεσία συμβουλών επί πληρωμή, επεκτείνοντας τόσο το δίκτυο των ειδικών, όσο και των κατηγοριών που θα μπορεί οποιοσδήποτε να αναζητήσει προσωποποιημένη βοήθεια. 

Ακολουθεί το promo video της υπηρεσίας:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM