Την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για το Pokemon Go διέθεσε χθες η αμερικανική εταιρεία Niantic, σε μια προσπάθεια να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον και να καθηλώσει το κοινό όπως είχε γίνει με την κυκλοφορία του παιχνιδιού επαυξημένης πραγματικότητας.

 

Η δημοτικότητα του Pokemon Go είχε εκτοξευτεί στα ύψη όταν κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Ιούλιο, ωστόσο σύντομα βρέθηκε εκτός των κορυφαίων παιχνιδιών και πολλοί παίκτες σταμάτησαν να αγοράζουν εικονικά νομίσματα.Ωστόσο, αναλυτές υποστηρίζουν ότι η βάση παικτών του συνεχίζει να είναι τεράστια και παραμένει ένα από τα πιο κερδοφόρα παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί ποτέ για φορητές συσκευές.

 

Όπως αναφέρει το BBC, τα κύρια σημεία της αναβάθμισης περιλαμβάνουν την προσθήκη νέων χαρακτήρων Pokemon -όπως ο Togepi και ο Pichu- καθώς και μια ειδική περιορισμένη έκδοση του Pikachu με χριστουγεννιάτικη στολή, τον οποίο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αιχμαλωτίσουν μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

 

Σε ανακοίνωσή της, η Niantic σημειώνει ότι ακόμα περισσότερα Pokemon θα προστεθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Ωστόσο, δεν αναφέρεται εάν θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής χαρακτήρων, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί πριν από λίγο καιρό ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας. Επιπλέον, δεν έχει γίνει σαφές εάν θα υπάρχει η δυνατότητα για multi-player μάχες, κάτι που πολλοί παίκτες έχουν ζητήσει.

 

Η αναβάθμιση αναμένεται να ανταγωνιστεί για την προσοχή του κοινού με το παιχνίδι Super Mario, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει για κινητά τηλέφωνα iPhone την Πέμπτη.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr