Σεισμός

Colour Day Festival 2019: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη γιορτή των χρωμάτων

Colour Day Festival 2019: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη γιορτή των χρωμάτων Facebook Twitter
Μουσική, άφθονο χρώμα, εντυπωσιακά acts, μαγεία και μυστήριο, αλλά και ο super fun χρωματιστός αφρός θα απογειώσουν τη διάθεσή σου!
0

Tο Colour Day Festival επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ, στις 29 & 30 Ιουνίου, με ανανεωμένο σκηνικό. Για πρώτη φορά, το μεγαλύτερο διήμερο, χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας θα είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του τσίρκου.


Μουσική, άφθονο χρώμα, εντυπωσιακά acts, μαγεία και μυστήριο, αλλά και ο super fun χρωματιστός αφρός θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.


Περισσότεροι από 40 κορυφαίοι καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή, DJs αλλά και συγκροτήματα ανεβαίνουν σε ένα εντυπωσιακό stage για να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών.

Colour Day Festival 2019: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη γιορτή των χρωμάτων Facebook Twitter
Περισσότεροι από 40 κορυφαίοι καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή, DJs αλλά και συγκροτήματα ανεβαίνουν σε ένα εντυπωσιακό stage για να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών.

Το line-up

Live Acts: Ελένη Φουρέιρα feat Kaan, Era Istrefi, Sin Boy, Mikolas Josef, Kazka, Saske, Solmesiter ft WNC, Otherview feat Josephine, The Players, Claydee, Prince Karma, Slogan, Mente Fuerte, Goin' Through feat The Family, Havana, The Mode, Steve #Onemanshow, Bobito feat Lila Trianti, Showtime Party


DJs: Michael Tsaousopoulos, Consoul Trainin, Ace2Ace, Bang La Decks, Xenia Ghali, Dino MFU feat Andrea Kasta, George Siras, Antonis Dimitriadis, Mossel, Mark Angelo, Chris Child, Steve Kis, John Toubanos, Herc Deeman, Dim Chord, Nikko Sunset, Sergio T, DeLaCruz, Michaelo Mike, Roni Iron, Dj Mak, Dj Syna

Colour Day Festival 2019: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη γιορτή των χρωμάτων Facebook Twitter
Colour Day Festival 2019: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη γιορτή των χρωμάτων Facebook Twitter
Το φετινό line-up της διήμερης γιορτής


Στη κεντρική σκηνή, στο ρόλο του παρουσιαστή, θα είναι o Σάββας Πούμπουρας ενώ εκεί θα βρίσκεται και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.


Με σκηνικό που θυμίζει τσίρκο και είναι διακοσμημένο με μία τεράστια περιστρεφόμενη ρόδα λούνα παρκ, το Colour Day Festival έχει σκοπό όχι μόνο να μας διασκεδάσει, αλλά και να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

H LiFO εξασφάλισε και κληρώνει 7 διπλές προσκλήσεις που ισχύουν και για τις δύο μέρες της διοργάνωσης.

Για να κερδίσεις μία από αυτές, μπες στον επίσημο λογαριασμό της LiFO στο Instagram, δες το σχετικό story και στείλε μας DM (direct message) γράφοντας «Colour Day» και το ονοματεπώνυμό σου.

Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν τα βραχιολάκια εισόδου τους με τον barcode που θα τους αποσταλεί μέσω DM, από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, τις εξής μέρες και ώρες:

Πέμπτη 27/6 & Παρασκευή 28/6, 10:00-20:00

Σαββατο 29/6 & Κυριακή 30/6, τις ώρες του φεστιβάλ

Info

Colour Day Festival 2019 - The Circus Project

ΟΑΚΑ

29 & 30 Ιουνίου

https://www.colourdayfestival.gr

Culture
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.