Ουρές στο πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα

Ουρές στο πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα Facebook Twitter
11

Ουρές σχηματίζονται καθημερινά μπροστά από το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα που λειτουργεί ήδη στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας.

Το μηχάνημα έχει τοποθετηθεί από το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα με τιμή του γάλακτος στο  1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα με την οποία απολαμβάνει κανείς έκπτωση.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα. Λόγω της επιτυχίας της πρωτοβουλίας οι παραγωγοί ετοιμάζονται μάλιστα να στήσουν κι δύο ακόμη ΑΤΜ σε άλλα σημεία της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι αυτά τα ΑΤΜ ξεκίνησαν από τη Λάρισα ΘΕΣγάλα-Πιές, και μάλιστα το ΑΤΜ της Αθήνας υπήρξε σημείο τριβής λόγω της ονομασίας της εταιρείας του και του παρεμφερούς ονόματος και λογότυπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η ΘΕΣγάλα-Πιες έσπευσε, με ανακοίνωσή της, να αποσαφηνίσει αρχικώς ότι ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία ΠΙΕΣγάλα, που προμηθεύει το αυτόματο μηχάνημα της Αθήνας και στη συνέχεια να την κατηγορήσει για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού.

.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ταύρο η πρώτη πολυκατοικία που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει

Περιβάλλον / Στον Ταύρο η πρώτη πολυκατοικία που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει

Με παρεμβάσεις μόνωσης, αερισμού και φωτοβολταϊκού συστήματος, ένα κτήριο στον Ταύρο θα γίνει το πρώτο στην Ελλάδα που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει
NEWSROOM
Αίγλη Cinema: Το εμβληματικό θερινό του Ζαππείου επέστρεψε, καλύτερο από ποτέ

Οθόνες / Αίγλη Cinema: Το εμβληματικό θερινό του Ζαππείου επέστρεψε, καλύτερο από ποτέ

Μετρώντας πάνω από έναν αιώνα ζωής, το σινεμά του κέντρου με την προνομιακή τοποθεσία μάς περιμένει ξανά για προβολές σε ένα καταπράσινο σκηνικό, με εντυπωσιακό ήχο, φαγητό και ποτό που ονειρευόμασταν να βρούμε σε ένα κυλικείο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Παράνομη στάθμευση: Πώς βάζει φρένο στη λειτουργία της πόλης

Ρεπορτάζ / Παράνομη στάθμευση στην Αθήνα: Παρκαδόροι, τουριστικά λεωφορεία και αντικοινωνική συμπεριφορά

Η παράνομη στάθμευση είναι μία από τις βασικές αιτίες πίσω από το κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο της Αθήνας. Μια έρευνα για το χάος που δημιουργεί στους δρόμους της πόλης, για τους ελέγχους και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, γι' αυτά που σχεδιάζονται αλλά και για τους παράγοντες που κάνουν τη λύση της εξίσωσης ακόμη πιο δύσκολη.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Επιτέλους, ξανά Cine Paris

Οθόνες / Επιτέλους, ξανά Cine Paris

Η ωραιότερη θερινή κινηματογραφική αίθουσα-ταράτσα της Πλάκας είναι έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας υπό τη νέα διαχείριση του Cinobo με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προβολών για όλο το καλοκαίρι.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ