Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ανάμεσα σε όσα μας έλειψαν τον τελευταίο καιρό, το να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Άλλωστε, σε ποιον δεν έχει λείψει να συναντηθεί με τους φίλους του, να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να διασκεδάσει ξανά, μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε;

H πραγματικότητα στην οποία μπαίνουμε είναι αρκετά διαφορετική απ' ότι είχαμε συνηθίσει. Πολλά αλλάζουν, μαζί και η εστίαση - τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους πελάτες. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε νέους τρόπους να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, χωρίς να στερηθούμε αυτά που μας προσφέρουν χαρά και απόλαυση, όσο πλησιάζουμε στη στιγμή που θα βγούμε και πάλι για φαγητό με όσους έχουμε να δούμε καιρό.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Καθώς η τεχνολογία αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι μία ιδανική στιγμή να τη χρησιμοποιήσουμε έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε όλες τις λύσεις που έχει να μας προσφέρει. Σε ό,τι αφορά την εστίαση, το e-table αποτελεί όχι μόνο τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και την ιδανική λύση στις νέες συνθήκες της μετά Covid-19 εποχής.

Μέσω του e-table, μπορεί ο κάθε χρήστης να κλείσει τραπέζι εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας ανάμεσα από χιλιάδες εστιατόρια και είδη κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα, ο κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τις κρατήσεις του σε κάθε τραπέζι με χρονικό περιθώριο - κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο αυτή την περίοδο που θα ισχύσουν κάποιοι περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό ατόμων στα τραπέζια των εστιατορίων. Επιπλέον, οι επαγγελματίες μπορούν να λάβουν την επιθυμητή προβολή της επιχείρησής τους, 365 μέρες το χρόνο και σε πάνω από 500 χιλιάδες χρήστες του e-table, με αποτέλεσμα να έχουν κρατήσεις όλο το 24ωρο.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Παράλληλα, το πρόγραμμα «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ» έρχεται για να συμβάλλει στην ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία υγιεινής. Το πρόγραμμα αποτελεί μία συνεργασία του e-table με την ελληνική εταιρεία AG ADVENT, η οποία είναι στελεχωμένη με έμπειρους επιστήμονες, εξειδικευμένους στην οργάνωση σχεδίων πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών στην εστίαση.

Μέσα από το «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ», λοιπόν, τα εστιατόρια του e-table λαμβάνουν δωρεάν ειδικό οδηγό ασφαλούς λειτουργίας, διαδικτυακά webinars από εξειδικευμένους τεχνικούς για τα στελέχη και το προσωπικό των εστιατορίων, αλλά και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανά εστιατόριο σε προνομιακή τιμή.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το κάθε εστιατόριο να γίνεται πολύ πιο εύκολα και άμεσα προσιτό σε όλους τους χρήστες του e-table, ενώ εγγυάται την ασφάλεια και την υγιεινή, αφού η AG ADVENT έχει εξασφαλίσει την άριστη προετοιμασία του χώρου. Αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο, έτσι ώστε επαγγελματίες και πελάτες να νιώθουν απόλυτα ασφαλείς ανά πάσα στιγμή και να μπορέσει το κάθε εστιατόριο να ανακάμψει σιγά-σιγά.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Τέλος, οι χρήστες του e-table μπορούν να βγουν και πάλι για φαγητό με τους αγαπημένους τους, στα εστιατόρια που τους έλειψαν όλον αυτό τον καιρό, κλείνοντας απλά τραπέζι μέσα από το e-table.gr ή το app. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά για να καθίσουν στο τραπέζι τους, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει όχι μόνο την άνεση, αλλά και την ασφάλεια, αφού μπορεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός εντός και εκτός του εστιατορίου.

Οι μέρες που θα απολαύσουμε και πάλι τα αγαπημένα μας πιάτα, θα εξερευνήσουμε διαφορετικές κουζίνες και θα κάτσουμε ξανά γύρω από το τραπέζι εκείνου του εστιατορίου που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, πλησιάζουν. Οφείλουμε, ωστόσο, να παραμείνουμε ασφαλείς για εμάς και τους γύρω μας - γι' αυτό κλείνουμε τραπέζι, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και βοηθάμε ο ένας τον άλλον να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ