Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι στην Ελλάδα - Στους 112 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι στην Ελλάδα - Στους 112 οι νεκροί Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι στην Ελλάδα - Στους 112 οι νεκροί (Eurokinissi)
0

Αυξάνονται τα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα καθώς δύο ακόμα άνδρες, που νοσηλεύονταν, κατέληξαν την Κυριακή του Πάσχα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 65 ετών ο οποίος κατέληξε στις 4:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» και έναν 91χρονο που κατέληξε στις 6:15 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Και οι δύο άνδρες είχαν υποκείμενα νοσήματα. Ο 65χρονος υπέφερε από υπέρταση και ο 91χρονος από καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιοπάθεια.

Πλέον οι νεκροί από την πανδημία στη χώρα έφτασαν τους 112.

Σύμφωνα με τη χθεσινή επίσημη γραπτή ανακοίνωση για τον κορωνοϊό ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται 2.235, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες. Από αυτά, 570 (25.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 943 (42.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 67 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 15 (22.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 83.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 39 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM