Έγινε η επίθεση των anonymous στο σάιτ του ΔΝΤ

Έγινε η επίθεση των anonymous στο σάιτ του ΔΝΤ Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με tweet έστειλε από την Ουάσιγκτον ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου,  η περίφημη επίθεση των anonymous , στο σάιτ του imf έγινε και μάλιστα όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος, δεν αποκλείεται να κλάπηκαν και αρχεία από το Ταμείο. Την επίθεση είχαν εξαγγείλει οι anonymous την 1η Ιουνίου, ως συμπαράσταση προς την Ελλάδα και μάλιστα το ΔΝΤ είχε ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποκρούσει την επίθεση, από την οποία τελικά φαίνεται ότι δεν γλύτωσε.

Έγινε η επίθεση των anonymous στο σάιτ του ΔΝΤ Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM