Είπε ο Γιώργος ότι βάζει και το Καστρί υποθήκη για να σωθεί η Ελλάδα;

Είπε ο Γιώργος ότι βάζει και το Καστρί υποθήκη για να σωθεί η Ελλάδα; Facebook Twitter
0

Έντονη ήταν η συζήτηση χθες στο Πολιτικό Συμβούλιο-γράφουν οι εφημερίδες- καθώς μία φράση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, γνωστού για τις παλαιοπασοκικές αντιρρήσεις που διατυπώνει κατά καιρούς ως «Αριστερή Πρωτοβουλία», έκανε τον Πρωθυπουργό να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Όπως γράφτηκε στον τύπο και άρχισε να «διαχέεται» στη συνέχεια στο διαδίκτυο, ο πρωθυπουργός μην αντέχοντας τη σκληρή κριτική, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και είπε στον Παναγιωτακόπουλο: «Ως εδώ Γιώργο! Τέρμα τα περί Κατοχής, τέρμα τα περί Πινοσέτ!...δεν θα επιτρέψω να μπει ως εχέγγυο δημόσια περιουσία. Εγώ, το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω το βάζω υποθήκη. Αν θέλετε να δώσω το σπίτι στο καστρί, το δίνω!».

Δεν ξέρουμε αν το είπε πραγματικά ο Πρωθυπουργός ή είναι ένα ακόμη από τα επικοινωνιακά παιχνίδια του επιτελείου του, όμως με όποιου είδους δηλώσεις ή «παιχνίδια»-λίγη σημασία έχει- ο Γιώργος Παπανδρέου θα εξακολουθεί να κινείται με ταχύτητα προς τον τοίχο. Γιατί ο τωρινός Πρωθυπουργός ήταν το πρόβλημα του χθες όταν φορούσε t-shirt με το σύνθημα «δεν πωλείται», στο πλάι συνδικαλιστών οργανισμών που σήμερα πουλάει, όταν σήκωνε τη γροθιά του και πάλι στο πλάι συνδικαλιστών φορέων του Δημοσίου σε προηγούμενες προσπάθειες ασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων, όταν έκλεινε δρόμους παρέα με αγροτοσυνδικαλιστές για να πάρουν περισσότερες επιδοτήσεις. Ο Γιώργος Παπανδρέου αφέθηκε να τον περιφέρει σαν «εικόνισμα», ένα άρρωστο κομματικό κατεστημένο, πουλώντας λαϊκισμό και αγοράζοντας εξουσία. Τώρα δυσκολεύεται να πείσει και να εφαρμόσει το σκληρό πρόγραμμα του-κι ας έχει τις καλύτερες των προθέσεων-γιατί σε αυτό το κατεστημένο χρωστάει και τελικά γιατί το πρόβλημα δεν μπορεί ποτέ να είναι η λύση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM