Το μοιρολόι της Ζέτας

Το μοιρολόι της Ζέτας Facebook Twitter
0

Ντυμένη με τουαλέτα μπορντέλου (μακρυά και διάφανη, όπου μπορούσες να διακρίνεις σχεδόν την κυλότα της) η κυρία Ζέτα Μακρυπούλια σταμάτησε χθές προς στιγμήν τον ίλιγγο της ακολασίας της για να πενθήσει λίγο.«Η μέρα σήμερα είναι βροχερή και κλαίει γιατί έφυγε κι ο Νίκος Παπάζογλου. Γι αυτό ας χειροκροτήσουμε θερμά όλοι μαζί» είπε με ένα σχεδόν πονηρό χαμογέλιο. Και το πλήθος από κάτω, υπάκουο, αποχαυνωμένο άρχισε να χειροκροτά. Επί τόπου η σι θρού τραγωδός έκανε στροφή 180 μοιρών και επέστρεψε στη μοίρα της -to dance with the stars και να συνοδεύει τον κύριο Χατζηγιάννη στις εξόδους του.

Aν ο Παπάζογλου ήξερε ότι θα τον έπιανε στο στόμα της, θα τής είχε στείλει εξώδικο από του Παραδείσου την Κοιλάδα (που δεν χωράει την Ελλάδα)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM