Κεραμέως: Γιατί δεν ακυρώνουμε τις Πανελλαδικές

Κεραμέως: Γιατί δεν ακυρώνουμε τις Πανελλαδικές Facebook Twitter
0

Στη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων όσο πιο κοντά στο χρονοδιάγραμμα γίνεται επέμεινε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, η υπουργός επανέλαβε τον στόχο της κυβέρνησης να μην καθυστερήσουν οι Πανελλήνιες πολύ περισσότερο πέρα από το προγραμματισμένο.

Ερωτώμενη γιατί δεν ακυρώνονται οι Πανελλαδικές, όπως σε άλλες χώρες οι αντίστοιχες εξετάσεις, η κ. Κεραμέως χαρακτήρισε εσφαλμένη τη σύγκριση, δεδομένου ότι η πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι σχετικά καλή και πως «τα προγνωστικά είναι καλά».

Όπως τόνισε, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, για το πότε θα μπορεί να γίνει συγχρωτισμός.

Χωρίς χρέωση δεδομένων η πρόσβαση στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες

Η υπουργός Παιδείας τόνισε πως, παρότι το 99% των μαθητών φαίνεται πως έχει πρόσβαση σε σταθερό δίκτυο Ιnternet, η κυβέρνηση ζήτησε και πέτυχε να μην υπάρχει χρέωση δεδομένων από τα κινητά δίκτυα σε όσους χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες του υπουργείου Παιδείας.

Ευχαρίστησε τους παρόχους κινητής «που στέκονται αρωγοί σε αυτό το πολύ μεγάλο εγχείρημα».

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM