Κορωνοϊός: Σε λειτουργία γραμμές υποστήριξης - Από τον δήμο Αθηναίων

Κορωνοϊός: Σε λειτουργία γραμμές υποστήριξης - Από τον δήμο Αθηναίων Facebook Twitter
0

Ο δήμος Αθηναίων έθεσε σε λειτουργία τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης σε θέματα ιατρικής βοήθειας και ψυχολογικής υποστήριξης, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Η Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης,(τηλ. 210 3637365) λειτουργεί με τρεις ψυχολόγους και μία κοινωνική λειτουργό ενώ των Πρώτων Βοηθειών (210 3638049) στελεχώνεται με ιατρούς και επισκέπτες/επισκέπτριες υγείας από τα Δημοτικά Ιατρεία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου, μια από τις πλέον σημαντικές επιπτώσεις της λοίμωξης από τον κορωνοϊό Covid-19 είναι και η ψυχική επιβάρυνση του πληθυσμού, αφενός λόγω της πανδημίας αφετέρου λόγω του αναγκαίου για τη Δημόσια Υγεία περιορισμού των μετακινήσεων.

«Οι πληγές και τα προβλήματα που προκαλεί αυτή η πανδημία είναι πολλαπλά και πολυεπίπεδα. Συντονίζουμε όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες μας αλλά δημιουργούμε και νέες συνθήκες για την εξυπηρέτηση των πολιτών, με έναν στόχο. Να συνεχίσει ο δήμος μας να βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι, να είναι παρών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM