Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
LiFO menu icon
CITY GUIDE
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
LiFO user account icon
Αναζήτηση
Submit search text
Submit search glass icon
SHARE
TWEET
LiFO Logo
LIFO SHOP
NEWSLETTER
ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
THE GOOD LIFO
LIFOLAND
CITY GUIDE
ΑΜΠΑ
PRINT
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ελλάδα
Διεθνή
Πολιτική
Οικονομία
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
TV & Media
Tech & Science
European Lifo
CULTURE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Οθόνες
Μουσική
Θέατρο
Εικαστικά
Βιβλίο
Αρχαιολογία & Ιστορία
Design
Φωτογραφία
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ιδέες
Στήλες
Οπτική Γωνία
Guests
Επιστολές
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μόδα & Στυλ
Γεύση
Υγεία & Σώμα
Ταξίδια
Συνταγές
Living
Urban
Αγορά
PODCASTS
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μικροπράγματα
Αληθινά Εγκλήματα
Άλλο ένα podcast 3.0
Ψυχή & Σώμα
Άκου την επιστήμη
Ιστορία μιας πόλης
Pulp Fiction
Radio Lifo
The Review
LiFO Politics
Το κρασί με απλά λόγια
Ζούμε, ρε!
Plus
Θέματα
Συνεντεύξεις
Videos
Αφιερώματα
Ζώδια
Εξομολογήσεις
Blogs
Οι Αθηναίοι
Απώλειες
Lgbtqi+
Επιλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
CULTURE
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
PLUS
PODCASTS
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Choureal: Έκανε το προφιτερόλ ιεροτελεστία και το έφερε και στη Γλυφάδα
Το Choureal γράφει τη δική του γλυκιά ιστορία σε κάθε κουταλιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Δουράμπεης: Το ιστορικό εστιατόριο όπου τρώνε καλό ψάρι γενιές και γενιές Αθηναίων
Εδώ θα περάσετε μερικά από τα πιο γλυκά και νόστιμα μεσημέρια σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Temps Perdu: Ο χρόνος δεν είναι χαμένος όταν έχει τη γεύση της ανάμνησης
Δεν είναι μόνο η αισθητική της γεύσης αλλά και η ομορφιά του χώρου που κάνει τον χρόνο να σταματά στο Temps Perdu.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Delta Restaurant: Η μυσταγωγία της minimal πολυτέλειας
Με δύο MICHELIN Stars και ένα Green Star το εστιατόριο συνδυάζει γεύση, τέχνη και βιωσιμότητα στην καρδιά της Αθήνας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Zýme: Ήρθε η στιγμή να μάθεις τι σημαίνει ζυμο-spritzeria
Το Zýme αποδεικνύει πως υπάρχει πάντα χώρος για ιδέες που κάνουν τη διαφορά στη γευστική ταυτότητα της Αθήνας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Μακατόνι: Ιταλικό street food που απολαμβάνεις στον χώρο σου ή στο χέρι
Ο κατάλογος περιλαμβάνει μια σειρά από σάλτσες και επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά ζυμαρικά για να κάνεις τον δικό σου συνδυασμό απόλαυσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα πιο iconic νέα stores στα Χανιά τα απολαμβάνεις και με ένα tap στο efood
Bakeries και μοναδικά spots με προσωπικότητα, μεράκι και ταυτότητα και όλα διαθέσιμα για άμεση παραγγελία.
Ταβέρνα Λεύκα: Παράδοση, κήπος και αυθεντικές γεύσεις
Μία από τις πιο ιστορικές ταβέρνες της Αθήνας είναι η Λεύκα στα Εξάρχεια.
F*Smashing District Mozzart και Πραξιτέλους: Μια συνεργασία-έκπληξη και ένα μεγάλο street party στην καρδιά της Αθήνας
Μια αφορμή για να μαζευτούν φίλοι λίγο προτού ξεκινήσει και επίσημα η γιορτινή περίοδος, να γεμίσει ο πεζόδρομος κόσμο και να γίνει η Αθήνα πιο όμορφη.
Butler: Μια εφαρμογή που κάνει τη βόλτα στην πόλη πιο εύκολη από ποτέ
Το Butler γίνεται αυτό που υπόσχεται το όνομά του: ένας ψηφιακός βοηθός.
Eleni Nikolopoulou noon: Tο πιο φωτεινό rebranding της χρονιάς αλλάζει το καθημερινό μας τραπέζι
Το noon είναι μια δήλωση γεύσης που φέρνει στο τραπέζι μας την αισιόδοξη πλευρά της απόλαυσης και μας κάνει να θυμηθούμε τι σημαίνει «αληθινό φαγητό».
Granny’s Catering: Η «γιαγιά» που φέρνει νέα φρεσκάδα στις πιο όμορφες στιγμές μας
Σε μια εποχή που όλα τείνουν να γίνουν απρόσωπα, η Granny’s Catering είναι μια υπενθύμιση ότι η φιλοξενία δεν είναι υπηρεσία αλλά στάση ζωής.
Stack: Street φιλοσοφία που κάνει το μπέργκερ λατρεία
Ένα burger spot που ξέρει ακριβώς τι κάνει και μας το σερβίρει με fun διάθεση η οποία –σημειωτέον– είναι κολλητική.
Νεαρός Τσαπουρνάκος από το Κτήμα Βογιατζή
Το vino Novello του Βελβεντού που γράφει τη δική του ιστορία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΜΑΤΑ
«Mε αρνί στον φούρνο καθημερινή, ξεχνιέμαι, νομίζω πως είναι Κυριακή»
Ρεμί |
13.12.2025
Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι
Νίκη Μηταρέα |
12.12.2025
Πολύ καλό φαγητό στα ξενοδοχεία της πόλης
Λίνα Ιντζεγιάννη |
12.12.2025
Καλοί μεζέδες, ελληνική κουζίνα, τσίπουρα, κρασί: Εδώ θα πας
Λίνα Ιντζεγιάννη |
10.12.2025
To Lobby Bar του King George σερβίρει μισελενάτο φαγητό
Νίκη Μηταρέα |
9.12.2025
Πού θα βρεις το καλύτερο ιταλικό στο κέντρο
Λίνα Ιντζεγιάννη |
9.12.2025
Μητρική Κουζίνα: Εμείς, οι άλλοι και οι γραμμές ανάμεσά μας
Βασίλης Οικονομίδης |
8.12.2025
Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες
Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
7.12.2025
Τα μέρη που εμπιστευόμαστε για το γλυκό της ημέρας
Λίνα Ιντζεγιάννη |
7.12.2025
Με φιστίκι ή με καρύδι, ο μπακλαβάς είναι ένας
Ρεμί |
6.12.2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Scroll to top icon