Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
LiFO menu icon
CITY GUIDE
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
LiFO user account icon
Αναζήτηση
Submit search text
Submit search glass icon
SHARE
TWEET
LiFO Logo
LIFO SHOP
NEWSLETTER
ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
THE GOOD LIFO
LIFOLAND
CITY GUIDE
ΑΜΠΑ
PRINT
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ελλάδα
Διεθνή
Πολιτική
Οικονομία
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
TV & Media
Tech & Science
European Lifo
CULTURE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Οθόνες
Μουσική
Θέατρο
Εικαστικά
Βιβλίο
Αρχαιολογία & Ιστορία
Design
Φωτογραφία
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ιδέες
Στήλες
Οπτική Γωνία
Guests
Επιστολές
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μόδα & Στυλ
Γεύση
Υγεία & Σώμα
Ταξίδια
Συνταγές
Living
Urban
Αγορά
PODCASTS
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μικροπράγματα
Αληθινά Εγκλήματα
Άλλο ένα podcast 3.0
Ψυχή & Σώμα
Άκου την επιστήμη
Ιστορία μιας πόλης
Pulp Fiction
Radio Lifo
The Review
LiFO Politics
Το κρασί με απλά λόγια
Ζούμε, ρε!
Plus
Θέματα
Συνεντεύξεις
Videos
Αφιερώματα
Ζώδια
Εξομολογήσεις
Blogs
Οι Αθηναίοι
Απώλειες
Lgbtqi+
Επιλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
CULTURE
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
PLUS
PODCASTS
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
To PS: Luncheon ανανεώθηκε και επέστρεψε!
Το αγαπήσαμε αλλά δυστυχώς το απολαύσαμε μόνο... μόνοι μας. Τώρα επιστρέφει, μέσα από την κουζίνα του PROVELEGGIOΣ, με μενού ειδικά σχεδιασμένο από τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη, και όπως έπρεπε εξαρχής να είναι: χωρίς την καραντίνα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Δουράμπεης: Το ιστορικό εστιατόριο όπου τρώνε καλό ψάρι γενιές και γενιές Αθηναίων
Εδώ θα περάσετε μερικά από τα πιο γλυκά και νόστιμα μεσημέρια σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Delta Restaurant: Η μυσταγωγία της minimal πολυτέλειας
Με δύο MICHELIN Stars και ένα Green Star το εστιατόριο συνδυάζει γεύση, τέχνη και βιωσιμότητα στην καρδιά της Αθήνας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Temps Perdu: Ο χρόνος δεν είναι χαμένος όταν έχει τη γεύση της ανάμνησης
Δεν είναι μόνο η αισθητική της γεύσης αλλά και η ομορφιά του χώρου που κάνει τον χρόνο να σταματά στο Temps Perdu.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Zýme: Ήρθε η στιγμή να μάθεις τι σημαίνει ζυμο-spritzeria
Το Zýme αποδεικνύει πως υπάρχει πάντα χώρος για ιδέες που κάνουν τη διαφορά στη γευστική ταυτότητα της Αθήνας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Μακατόνι: Ιταλικό street food που απολαμβάνεις στον χώρο σου ή στο χέρι
Ο κατάλογος περιλαμβάνει μια σειρά από σάλτσες και επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά ζυμαρικά για να κάνεις τον δικό σου συνδυασμό απόλαυσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Kobra: Ανατρεπτικό στέκι με γεύσεις brunch που συνοδεύονται από special ροφήματα
Αυτό το στέκι είναι καθημερινή στάση που σε παρασύρει στο σύμπαν του τόσο, που δεν θέλεις να επιστρέψεις στην καθημερινότητα της πόλης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Βενιαμίν: Ο νέος που ήρθε να προστεθεί στα στέκια του καλού brunch
Το Βενιαμίν εκφράζει τον αυθορμητισμό της νεότητας μαζί με τη σοφία της αυθεντικής γευστικής απόλαυσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Wallstreet Athens: Πρεσβευτής του brunch στα βόρεια προάστια
Το μενού έχει ό,τι επιθυμήσεις κι αυτό δεν είναι υπερβολή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
What The Food: To street food στα Εξάρχεια είναι τόσο γευστικό, που σε κάνει να λες «wtf?»
Στο What The Food ο κατάλογος έχει κάτι για όλους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών
Μια βραδιά γεμάτη αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις και εκλεπτυσμένες εμπειρίες.
"Deu-N-Hi-Do" – Natural Wine Fair Vol. 2: Φημισμένα οινοποιεία από όλη τη Μεσόγειο επιστρέφουν στην Αθήνα
Μια σύγχρονη γιορτή που φέρνει κοντά οινοποιούς, γαστρονόμους και λάτρεις της μεσογειακής φιλοσοφίας του “less is more”.
Sam Burgers: Το retro burger house της Αθήνας που σε ταξιδεύει στα diners των ‘50s
Στη Δημητρακοπούλου 82, η Αθήνα έχει αποκτήσει το δικό της αυθεντικό American diner.
Mailo’s The Pasta Project: Φέτος το Halloween θα είναι «τρομακτικά» γευστικό
Κρεμώδης σάλτσα κολοκύθας, ψιλοκομμένο chorizo και topping από μαύρο σουσάμι δημιουργούν ένα πιάτο που ισορροπεί ανάμεσα στο comfort και το «wow!».
Δειπνοσοφιστήριον: Ολιστική εμπειρία που συνδυάζει γεύση, φαντασία και αισθητική
Από fine dining dinners έως product launches, σχεδιάζει tailor-made εμπειρίες που αντανακλούν την ταυτότητα κάθε brand.
Tre Sorelle: Το ιταλικό του Παγκρατίου βάζει τα ζυμαρικά στο τραπέζι
Αν μέχρι τώρα πήγαινες στο Tre Sorelle για πίτσα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την ακαταμάχητη pasta του και μετά συζητάμε.
Διονυσάκης: Το νέο μαγειρείο στη Δάφνη που φέρνει τις γεύσεις της Ζακύνθου στην Αθήνα
Μετά το Big Nick, τα αδέλφια Νικόλας και Διονύσης Κόκκαλης ενώνουν παράδοση και αυθεντική γεύση, μαγειρεύοντας σπιτικά πιάτα με άρωμα Ζακύνθου και πολύ μεράκι.
Μονόκερος: Ο φούρνος του Παγκρατίου που παντρεύει τους γευστικούς πολιτισμούς
Παράδοση και φαντασία, τέχνη και απόλαυση συνδυάζονται σε αυτό τον φούρνο που γίνεται στέκι, πέρασμα, καθημερινή συνήθεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΜΑΤΑ
Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν
Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
22.10.2025
11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι
Λίνα Ιντζεγιάννη |
21.10.2025
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»
Ρεμί |
19.10.2025
Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι
Μίνα Καλογερά |
16.10.2025
Αν σας αρέσει το γαλακτομπούρεκο, διαβάστε αυτή τη λίστα με τα 21 καλύτερα
Νίκη Μηταρέα |
11.10.2025
Alouatou: Ο Σπύρος Γαβαθάς φτιάχνει γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιά
Γιάννης Πανταζόπουλος |
10.10.2025
Aν το ψάχνεις ακόμα. Αυτά είναι τα 14 μέρη για άψογα burgers στην Αθήνα τώρα!
Λίνα Ιντζεγιάννη |
6.10.2025
Γεύμα σε μια καλύβα μυδοκαλλιεργητών στη Χαλάστρα
M. Hulot |
4.10.2025
Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού
Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
1.10.2025
Στην Αθήνα πίνουμε πια καλό καφέ, και ξέρουμε πού να τον βρούμε
Λίνα Ιντζεγιάννη |
30.9.2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Scroll to top icon