Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
LiFO menu icon
CITY GUIDE
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
LiFO user account icon
Αναζήτηση
Submit search text
Submit search glass icon
LiFO Logo
CITYGUIDE
LIFO SHOP
NEWSLETTER
ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
THE GOOD LIFO
LIFOLAND
CITY GUIDE
ΑΜΠΑ
PRINT
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ελλάδα
Διεθνή
Πολιτική
Οικονομία
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
TV & Media
Tech & Science
European Lifo
CULTURE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Οθόνες
Μουσική
Θέατρο
Εικαστικά
Βιβλίο
Αρχαιολογία & Ιστορία
Design
Φωτογραφία
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ιδέες
Στήλες
Οπτική Γωνία
Guests
Επιστολές
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μόδα & Στυλ
Γεύση
Υγεία & Σώμα
Ταξίδια
Συνταγές
Living
Urban
Αγορά
PODCASTS
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μικροπράγματα
Αληθινά Εγκλήματα
Άλλο ένα podcast 3.0
Ψυχή & Σώμα
Άκου την επιστήμη
Ιστορία μιας πόλης
Pulp Fiction
Radio Lifo
The Review
LiFO Politics
Το κρασί με απλά λόγια
Ζούμε, ρε!
Plus
Θέματα
Συνεντεύξεις
Videos
Αφιερώματα
Ζώδια
Εξομολογήσεις
Blogs
Οι Αθηναίοι
Απώλειες
Lgbtqi+
Επιλογές
NEWS
ΓΕΥΣΗ
ΣΙΝΕΜΑ
ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΧΝΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
I WAS THERE
TRAILERS
more
ΓΕΥΣΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεύση
Σινεμά
Θέατρο
Εικαστικά
Μουσική
Βιβλίο
Παιδί
Διασκέδαση
I Was There
Οδηγός Γεύσης:
Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών
22.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών
The LiFO team
|
22.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
"Deu-N-Hi-Do" – Natural Wine Fair Vol. 2: Φημισμένα οινοποιεία από όλη τη Μεσόγειο επιστρέφουν στην Αθήνα
The LiFO team
|
22.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Sam Burgers: Το retro burger house της Αθήνας που σε ταξιδεύει στα diners των ‘50s
The LiFO team
|
21.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Mailo’s The Pasta Project: Φέτος το Halloween θα είναι «τρομακτικά» γευστικό
The LiFO team
|
20.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Δειπνοσοφιστήριον: Ολιστική εμπειρία που συνδυάζει γεύση, φαντασία και αισθητική
The LiFO team
|
20.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Tre Sorelle: Το ιταλικό του Παγκρατίου βάζει τα ζυμαρικά στο τραπέζι
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Διονυσάκης: Το νέο μαγειρείο στη Δάφνη που φέρνει τις γεύσεις της Ζακύνθου στην Αθήνα
The LiFO team
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Μονόκερος: Ο φούρνος του Παγκρατίου που παντρεύει τους γευστικούς πολιτισμούς
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Katsika: Ήρθε στο Παγκράτι και μας καλεί να μασάμε αργά
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Geppetto & Μπαρδόν: Μια αδελφική σχέση που δίνει ζωντάνια στην πλατεία Βαρνάβα
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Terroirist: H νέα wine συνήθεια του Παγκρατίου
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Μαραμπού: Επτά χρόνια γεμάτα με γεύσεις αληθινού παγωτού
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Ροζ Πάνθηρας: Το grill house που κάνει το Παγκράτι να μοσχομυρίζει φαγητό
The LiFO team
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Μαύρο Πρόβατο: Παραμένει πιστό στις αξίες που το κάνουν να ξεχωρίζει
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Cupola: Αυθεντική γεύση Ιταλίας στον πεζόδρομο της Ευφορίωνος
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Κατσούρμπος: Ένας ύμνος στη γνησιότητα
The LiFO team
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
NOB BURGER: Το πιο «not ordinary» μπέργκερ της πόλης ετοιμάζεται να εξαπλωθεί
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
17.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Liystor: Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην ιστορία, με την υπογραφή του Executive Chef Νίκου Αποστολάκη
The LiFO team
|
10.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
311 Downtown Dining Bliss: Ο χώρος όπου το gluten-free γίνεται επιλογή, όχι συμβιβασμός
The LiFO team
|
8.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Art Lounge: Το αγαπημένο brunch του NEW Hotel επιστρέφει
The LiFO team
|
7.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
«Ίαμβος»: Το νέο εστιατόριο του Πανεπιστημίου Αθηνών σερβίρει σύγχρονη ελληνική κουζίνα
The LiFO team
|
3.10.2025
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Layers: Τα πιο Smashed, SmashedBurgers
Λίνα Ιντζεγιάννη
|
3.10.2025
<
>
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΙΑ FOOD LOVERS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΑ
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ
Scroll to top icon