Ένα κουίζ σαν Τζόκερ

Ένα κουίζ σαν Τζόκερ Facebook Twitter
0

Οσοι αγοράζουν “Ελευθεροτυπία”, ίσως να το έχουν προσέξει. Από χθες η εφημερίδα δημοσιεύει στην πρώτη της σελίδα, ως Publi μία περίεργη αναφορά για τον ΟΠΑΠ, επεξηγώντας πως πρόκειται για Οίνο με Ονομασία Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας. Αυτό και τίποτα άλλο. “Τι θέλει να πεί η ποιήτρια, ή τι ετοιμάζει η “Ελευθεροτυπία” για τον ΟΠΑΠ”;, διερωτάται το σάιτ www.typologies.gr της εφημερίδας “Παρόν”. Τα μηνύματα πάντως θυμίζουν παλιές εποχές, αρκετά χρόνια πίσω.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

TV & Media / Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα

Ο θρύλος της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας ήθελε να περάσει τα χρόνια της συνταξιοδότησής του δωρίζοντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 9 δισ. δολάρια του και ταξιδεύοντας με το γιοτ του. Αντί γι’ αυτό, βρίσκεται, στα 82 του, παγιδευμένος σε μια εκρηκτική μάχη με έναν πρώην σύντροφο που είναι μισό αιώνα νεότερός του.
LIFO NEWSROOM