Συναγερμός στη λεωφόρο Συγγρού: Φωτιά σε ξενοδοχείο 5 αστέρων

Συναγερμός στη λεωφόρο Συγγρού: Φωτιά σε ξενοδοχείο 5 αστέρων Facebook Twitter
Φωτογραφία News 247
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, καθώς έχει ξεσπάσει φωτιά σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν ανθρώπους που έχουν βγει στα μπαλκόνια και, σύμφωνα με πληροφορίες απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα. «Προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο ξενοδοχείο και μένει να εξετάσουμε την έκταση της φωτιάς», εξηγεί αξιωματικός που μίλησε στο LiFO.gr. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στον 6ο και τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM