Διάσημοι Έλληνες στο χριστουγεννιάτικο karaoke challenge του «Ελίζα»

Διάσημοι Έλληνες στο χριστουγεννιάτικο karaoke challenge του «Ελίζα» Facebook Twitter
1

Έλληνες μουσικοί, ηθοποιοί και σελέμπριτι τραγούδησαν τα πιο θερμά κάλαντα στο χριστουγεννιάτικο καραόκε challenge για το σωματείο «ΕΛΙΖΑ».

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη, είναι μόνο μερικοί από αυτούς που κάθισαν στη θέση του συνοδηγού και στα πίσω καθίσματα του SUV, τραγουδώντας «τρίγωνα κάλαντα» στους δρόμους της πόλης, με οδηγό την Μαρία Μπεκατώρου. Στο μονταρισμένο carpool karaoke που αλλάζει πρόσωπα από στίχο σε στίχο, συμμετείχαν επίσης η Μαρία Σάκκαρη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Βίκυ Βολιώτη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Κώστας Βογιατζής και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Διάσημοι Έλληνες στο χριστουγεννιάτικο karaoke challenge του «Ελίζα» Facebook Twitter

« Γινόμαστε ΜΙΑ φωνή για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ που προστατεύει βρέφη και παιδιά που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα. Γι' αυτόν το σκοπό συλλέγουμε χρήματα για τη λειτουργία της 1ης Νοσοκομειακής Μονάδας που δημιουργήσαμε στη Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Για να στηρίξουμε κακοποιημένα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Μαζί Σταματάμε την Κακοποίηση των Παιδιών. Σήμερα, όχι Αύριο!», είναι το μήνυμα του Σωματείου.

Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση. Ως εξειδικευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση είναι η μόνη στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία. Όλες οι ενέργειες του ΕΛΙΖΑ στοχεύουν στην πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία και αποκατάσταση της κακοποίησης, σε εθνικό επίπεδο. «Σήμερα. Όχι Αύριο».

Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν την δωρεά τους, σήμερα, εδώ.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια