Έως τις 31 Οκτωβρίου η υποβολή των Πόθεν Έσχες 2019

Έως τις 31 Οκτωβρίου η υποβολή των Πόθεν Έσχες 2019 Facebook Twitter
0

Εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης 2019 (έσοδα και συμφέροντα έτους 2018 & περιουσία κατά την 31.12.2018).

Από την επομένη (1η Νοεμβρίου) η εκπλήρωση της υποχρέωσης υποβολής δήλωσης θα επιτρέπεται μόνο μετά την πληρωμή ηλεκτρονικού παραβόλου, ενώ η μη εκπλήρωση της υποχρέωσης μέχρι και την 30ή Δεκεμβρίου 2019 επιφέρει και ποινικές κυρώσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Με την εμπρόθεσμη οριστικοποίηση της δήλωσής τους, οι υπόχρεοι αποφεύγουν το παράβολο και εξασφαλίζουν δικαίωμα τροποποίησης αυτής, εφόσον το επιθυμούν, μέχρι και την 30ή Νοεμβρίου 2019, καθώς από την 1η Δεκεμβρίου δεν είναι εφικτή καμία τροποποίηση υποβληθείσας δήλωσης.

Αναλυτικές οδηγίες και χρήσιμα αρχεία βρίσκονται στην αρχική σελίδα υποβολής δηλώσεων, ενώ για τυχόν πρόσθετα ερωτήματα και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων ΠΟΘΕΝ (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ) στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4802100, ή/και να αποστείλουν το ερώτημά τους μέσω της ενότητας «Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;», αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους, στο www.pothen.gr.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BLACKROCK CEO AI ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ

Οικονομία / BlackRock: Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης θα διευρύνει το χάσμα πλούτου, προειδοποιεί ο CEO

Όπως σημείωσε, όταν η χρηματιστηριακή αξία αυξάνεται αλλά η ιδιοκτησία παραμένει περιορισμένη, η ευημερία γίνεται λιγότερο αισθητή για όσους βρίσκονται εκτός αυτής της δυναμικής
THE LIFO TEAM
ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Ξεκινά η λειτουργία του ψηφιακού μητρώου ΜΙΔΑ - Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Ως το τέλος Μαρτίου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αναμένεται να θέσει σε λειτουργία το Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΙΔΑ) - Ποια η λειτουργία του
THE LIFO TEAM
Στάσσης: Η ΔΕΗ είναι προστατευμένη από τις επιπτώσεις του πολέμου

Οικονομία / Στάσσης: Η ΔΕΗ είναι προστατευμένη από τις επιπτώσεις του πολέμου

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης δήλωσε βέβαιος για την επίτευξη των στόχων για τη φετινή χρονιά -«δεν αποκλείεται να πάμε και λίγο καλύτερα, εργαζόμαστε ήδη για την περίοδο 2027-2028», είπε- και παρέθεσε 3 παράγοντες στους οποίους εδράζονται οι εκτιμήσεις αυτές:
THE LIFO TEAM