Στο Final 4 η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα - Πήρε μέρος στον διαγωνισμό

Στο Final 4 η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα - Πήρε μέρος στον διαγωνισμό Facebook Twitter
0

Μια εμφάνιση-έκπληξη επιφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του Final 4 στον ΑΝΤ1, καθώς ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και η κόρη της πρώην υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Αγγέλα Σιδηροπούλου ανέβηκε στην σκηνή του ριάλιτι του τραγουδιού, διεκδικώντας μια από τις τέσσερις καρέκλες. 

Αν και κατάφερε να κερδίσει τα τρία «ναι» της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τους Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μιχάλη Σταβέντο και Ελένη Φουρέιρα, η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα αποχαιρέτισε τελικά το Final 4, χάνοντας στη «μονομαχία» με τον Σάκη Καραθανάση.

Δείτε το βίντεο: 

 

Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη στις αρχές καλοκαιριού, είχε τονίσει πως δεν υπήρξαν ποτέ στεγανά αναφορικά με τον επαγγελματικό δρόμο τον οποίο θα ακολουθούσε. Με σπουδές στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, η Αγγέλα Σιδηροπούλου έχει στο ενεργητικό της αρκετές συμμετοχές στον Κινηματογράφο, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ» και στον «Νίκο Καζαντζάκη» του Γιάννη Σμαραγδή, ενώ στην τηλεόραση εμφανίστηκε ως guest στους «Συμμαθητές».

Στο Final 4 η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα - Πήρε μέρος στον διαγωνισμό Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM