Κρήτη: Τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Κρήτη: Τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου Facebook Twitter
0

Μια 60χρονη γυναίκα από το Ισραήλ που έκανε τις διακοπές της στο Ηράκλειο, βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα που μεταδίδουν την είδηση, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για θάνατο, λόγω παθολογικών αιτιών.

Παρόλα αυτά, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και μεταφέρθηκε η σορός της.

Με πληροφορίες από e-kriti / neakriti 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ