Άδωνις Γεωργιάδης: Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα Facebook Twitter
1

Την πεποίθηση πως «του χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα» εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα, τελείωσε! Θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να πετάμε με υδροπλάνα», διεμήνυσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «η διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι έχουμε βαρεθεί να συζητάμε τα ίδια, θέλουμε να τα δούμε να γίνονται».

«Ήμουν υφυπουργός ανάπτυξης ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας στην κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011, τότε κάναμε συσκέψεις στο γραφείο μου για το θέμα των υδροπλάνων. Έχουμε 2019 και κάναμε τα ίδια», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα να «μην μένουν στα χαρτιά αναπτυξιακά σχέδια, όπως αυτό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε επίσης πως δεν έχει πρόβλημα να μιλά δημόσια και να αναλαμβάνει τέτοιου είδους πολιτικά ρίσκα επιμένοντας πως η λειτουργία δικτύου υδροπλάνων θα ξεκινήσει σε μόλις έναν χρόνο από σήμερα.

«Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι η Ελλάδα, είναι μια χώρα στην οποία υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει το δίκτυο υδροπλάνων, διότι, δεν γίνεται να έχουμε αυτή τη χώρα, που είναι ιδανική για αυτό το μέσο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα με πολύ λίγα χρήματα, σε πολύ λίγο χρόνο να αποκτάμε πρόσβαση σε προορισμούς που σήμερα είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτοι», δήλωσε ο ίδιος. 

Επιπλέον ανέφερε ότι έχουν γίνει συναντήσεις με επενδυτές και έχει προγραμματιστεί διυπουργική σύσκεψη για το θέμα την επόμενη εβδομάδα.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια