Ήττα της εθνικής από τις ΗΠΑ - Αποκλείστηκε από την τετράδα

Ήττα της εθνικής από τις ΗΠΑ - Αποκλείστηκε από την τετράδα Facebook Twitter
0

Η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στις ΗΠΑ, στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γκουανγκζού, έχασε φυσιολογικά με 15-5 και αποκλείστηκε από την τετράδα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση θα παίξει πλέον -για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση- για τις θέσεις 5-8, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη (24/7, 08:00 ώρα Ελλάδας) την ηττημένη του αγώνα Ρωσία-Αυστραλία, ενώ οι Αμερικανίδες συνεχίζουν την προέλασή τους προς ακόμη έναν τίτλο.

Το παιχνίδι απέδειξε ότι οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, καθώς οι Αμερικανίδες είχαν πληθώρα λύσεων στην επίθεση και σκόραραν με χαρακτηριστική άνεση (παρότι ξεκίνησαν με 0/3 στην παίκτρια παραπάνω).

Από την άλλη, η εθνική δυσκολευόταν ακόμη και να εκδηλώσει επιθέσεις, παίζοντας πολύ στατικά απέναντι σε μία ομάδα που κολυμπάει πολύ, κλείνει έξοχα στα 2μ. και " βγάζει" συνεχώς μπλοκ.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 2-2, 5-1.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE FINAL FOUR

Αθλητισμός / Μονακό - Ολυμπιακός 82-105:  Οι «Ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη σειρά και πήραν εισιτήριο για Final Four

Με τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την πέμπτη συνεχόμενη παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα
THE LIFO TEAM