«Ραντεβού στον Ήλιο»: το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή

«Ραντεβού στον Ήλιο»: το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή Facebook Twitter
0

Ένα πρωτότυπο μουσικό «ραντεβού στον ήλιο» δημιούργησε αυτό το καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου. Περίπου 3.000 επίδοξοι στιχουργοί έντυσαν με λέξεις και εικόνες τη μουσική στο τραγούδι που έγραψε η Πέννυ Μπαλτατζή και δημιούργησαν από κοινού το τραγούδι του καλοκαιρινού με τίτλο «Ραντεβού στον Ήλιο», από την ομώνυμη καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου.

«Ραντεβού στον Ήλιο»: το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή Facebook Twitter

Από τις 20 Μαΐου ως τις 9 Ιουνίου το Ούζο Πλωμαρίου και η Πέννυ Μπαλτατζή κάλεσαν τους νέους να μπουν στο www.rantevoustonilio.gr και να γράψουν στίχους για να γίνουν οι δημιουργοί της πιο ανατρεπτικής καλοκαιρινής πρότασης από το Ούζο Πλωμαρίου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία: περισσότεροι από 3.000 στιχουργοί κατέθεσαν το ταλέντο τους και έστειλαν στίχους όσο η Πέννυ τους ενίσχυε μέσω χιουμοριστικών βίντεο, δίνοντας πληροφορίες για το τραγούδι και ενθαρρύνοντας την προσπάθειά τους να πρωτοτυπήσουν με ευφάνταστους στίχους. Το ταλέντο ξεχείλισε και τελικά το ραντεβού στον ήλιο έγινε πραγματικότητα!

«Ραντεβού στον Ήλιο»: το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή Facebook Twitter

10 τυχεροί που ο στίχος τους ξεχώρισε και επιλέχθηκε από την Πέννυ Μπαλτατζή –και ακόμη 10 που δεν τα κατάφεραν τελικά, αλλά θέλησαν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία– κέρδισαν τη συμμετοχή τους μαζί με φίλους τους, στο beach πάρτι που έγινε στις 27 Ιουνίου στη Γαλάζια Ακτή στον Σχινιά, με τους ξεκαρδιστικούς stand up comedians Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, τους εξωτικούς Burger Project και φυσικά την αγαπημένη Πέννυ Μπαλτατζή. Ένα κεφάτο πάρτι όπου για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο». Για σχεδόν πέντε ώρες χόρεψαν, τραγούδησαν, γεύτηκαν μεζέδες και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου. Ένα καλοκαιρινό πάρτι κάτω από τον ήλιο, μια ουζοκατάσταση μετά μουσικής που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

«Ραντεβού στον Ήλιο»: το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή Facebook Twitter

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η Πέννυ Μπαλτατζή βράβευσε τους νικητές στιχουργούς που έδωσαν τη δική τους πινελιά στο απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού, ενώ τα ονόματά τους φιγουράρουν πλέον στα credits των δημιουργών καθώς και στο official video clip του τραγουδιού «Ραντεβού στον 'Ηλιο» που γυρίστηκε με την συμμετοχή του κοινού! Πάρτε μια γεύση εδώ:

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι.

#rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr www.ouzoplomari.gr

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντίσκο εκ του ασφαλούς από τον Χάρι Στάιλς

Μουσική / Ο νέος Χάρι Στάιλς δεν είναι κακός, είναι απλώς βαρετός

«Τα περισσότερα tracks στο "Kiss all the time. Disco, occasionally" κυλούν χλιαρά, εγκλωβισμένα σε μια ευγενική, σχεδόν υπνωτιστική μετριοπάθεια. Τίποτα δεν είναι πραγματικά κακό, αλλά τίποτα δεν είναι και αρκετά καλό και αξιομνημόνευτο»
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Ντοκιμαντέρ / Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Το ντοκιμαντέρ «Στην Αμερική σαν πήγα» των Αργύρη Θέου και Άγγελου Κοβότσου αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Έλληνα μουσικού και παράλληλα την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού και συνολικά των Ελλήνων μεταναστών και της ομογένειας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ Akylas

Οι Αθηναίοι / Akylas: «Τραγουδώ για τα άτομα που δεν χωράνε σε νόρμες»

Ο νεαρός μουσικός από τις Σέρρες πέρασε πολλές απογοητεύσεις μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Από τις κουζίνες, την πίστα του κρουαζιερόπλοιου και τη μουσική στον δρόμο μέχρι την Αυστρία και τώρα στη Eurovision, η πορεία ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ο Akylas αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
M. HULOT