Τρίκαλα: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε πρώιμη σήψη στο Κεφαλόβρυσο

Τρίκαλα: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε πρώιμη σήψη στο Κεφαλόβρυσο Facebook Twitter
0

Το πτώμα ενός 45χρονου άνδρα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε χωριό των Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr λίγο μετά τις 8.30 το πρωί εντοπίστηκε το πτώμα 45χρονου άντρα, Αλβανικής καταγωγής, έξω από το καλύβι στο οποίο διέμενε.

Το πτώμα βρισκόταν σε στάδιο πρώιμης σήψης και εικάζεται ότι ο θάνατος του 45χρονου είχε επέλθει τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα.

Οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αν και πιθανολογείται πως ο θάνατος του 45χρονου που ζούσε μόνος, επήλθε από παθολογικά αίτια.

Με πληροφορίες από trikalavoice

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM