Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο Θέμης Αδαμαντίδης - Μεταφέρθηκε στα επείγοντα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο Θέμης Αδαμαντίδης - Μεταφέρθηκε στα επείγοντα Facebook Twitter
0

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση σε βάρος δύο αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, καταγγέλλοντας ότι δύο άνδρες τον ξυλοκόπησαν και εξαφανίστηκαν.  

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη, πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίδη και του «έκοψαν» τον δρόμο λέγοντάς του σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, ισχυρίζεται ότι ο κ. Αδαμαντίδης είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Ωστόσο η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα ο Αλέξης Κούγιας.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στα επείγοντα ιδιωτικού θεραπευτηρίου όπου θα παραμείνει για νοσηλεία τουλάχιστον μία νύχτα, καθώς φέρει μώλωπες από τα βαριά χτυπήματα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM
Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα / Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
LIFO NEWSROOM