Ελένη Τοπαλούδη: Μηνύσεις από τους γονείς της για χυδαίες αναρτήσεις στα social media

Ελένη Τοπαλούδη: Μηνύσεις από τους γονείς της για χυδαίες αναρτήσεις στα social media Facebook Twitter
2

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη προχωρούν σε μηνύσεις εναντίον όλων όσων σπίλωσαν τη μνήμη της κόρης τους στα social media με χυδαία και προσβλητικά σχόλια, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, είναι θέμα αρχής για τους γονείς της να τιμωρηθούν όσοι έκαναν χυδαίες αναρτήσεις, καθώς, όπως λένε, δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δεν ζουν και που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας πριν από έξι μήνες. Η γυναίκα έχει ήδη κληθεί σε απολογία, άλλα θα αντιμετωπίσει και τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ