Δύο ένοπλες ληστείες μέσα σε λίγα λεπτά στα Εξάρχεια

Δύο ένοπλες ληστείες μέσα σε λίγα λεπτά στα Εξάρχεια Facebook Twitter
0

Δύο ληστείες μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών πραγματοποίησαν ένοπλοι δράστες, το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ειδικότερα, οι δύο ένοπλοι φορώντας κράνη απείλησαν και λήστεψαν υπάλληλο φροντιστηρίου στην οδό Κωλέττη 21 ενώ παραμένει άγνωστο το πόσα χρήματα απέσπασαν.


Στη δεύτερη περίπτωση, δύο ένοπλοι δράστες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Σουλτάνη 18 και άρπαξαν υπό την απειλή όπλου άγνωστο χρηματικό ποσό αφού πρώτα ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα. 

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

«Η αποκατάσταση του δημόσιου χώρου είναι υποχρέωση του δήμου, αλλά η φροντίδα και η διατήρησή του είναι κυρίως υποχρέωση των δημοτών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αστικού Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του δήμου
LIFO NEWSROOM