ΑΝΕΛ: Στο Εθνικό Συμβούλιο η απόφαση για την κάθοδο στις εκλογές - Πότε συνεδριάζει

ΑΝΕΛ: Στο Εθνικό Συμβούλιο η απόφαση για την κάθοδο στις εκλογές - Πότε συνεδριάζει Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα ληφθεί η τελική απόφαση για την στάση του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου.

Αυτό αποφασίστηκε στην σημερινή, υπό τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος. Η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου με ανοιχτό, ωστόσο, το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας του, σε περίπτωση που η ημερομηνία των εκλογών είναι διαφορετική από εκείνη της 7ης Ιουλίου. Σύμφωνα με στελέχη των ΑΝΕΛ, στη σημερινή συνεδρίαση εξετάστηκε ενδελεχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και συζητήθηκαν διάφορες απόψεις για τη στάση των ΑΝΕΛ. Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζεται η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ενώ, όπως υπογράμμιζαν τα στελέχη, «Πάνος Καμμένος και ΑΝΕΛ είναι ένα».

Τα ίδια στελέχη σημείωναν ότι οι τοπικές εκλογές ανέδειξαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων να κινείται εκτός του «δίπολου» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, και προσέθεσαν ότι οι ΑΝΕΛ απευθύνουν κάλεσμα πρωτίστως προς την κοινωνία και όχι προς τους πολιτικούς φορείς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM