Μελβούρνη: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ - Αναφορές για «αρκετά θύματα»

Μελβούρνη: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ - Αναφορές για «αρκετά θύματα» Facebook Twitter
0

Συναγερμός επικρατεί στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί με τουλάχιστον 4 τραυματίες έξω από κλαμπ της πόλης. Δύο από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Η αστυνομία κάνει λόγο για «αρκετά θύματα», με τα τοπικά μέσα να μεταδίδουν πως δεν υπάρχουν νεκροί από τις σφαίρες. Σύμφωνα με τα επιτόπια ρεπορτάζ, οι πυροβολισμοί προήλθαν από άτομο που πυροβόλησε μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

«Οι επιθεωρητές εκτιμούν ότι αρκετοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, κοντά στη συμβολή των οδών Little Chapel Street και Malvern Road στις 3:20 τα ξημερώματα (σ.σ τοπική ώρα)», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, τέσσερα άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ένας 28χρονος και ένα ακόμα άτομο που δεν έχει αναγνωριστεί, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ένας 29χρονος και ένας 50χρονος που επίσης τραυματίστηκαν, βρίσκονται εκτός κινδύνου.  

«Οι ακριβείς συνθήκες ακόμη διερευνώνται», πρόσθεσε η αστυνομία, χωρίς να ανακοινώσει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη για το περιστατικό, έξω από το κλαμπ Love Machine. 

 #BREAKING Multiple people, possibly three or four, shot outside Love Machine nightclub in Prahran this morning. One victim believed to have run a block onto Chapel Street, leaving a trail of blood. pic.twitter.com/KrpjSnJEaU

— Paul Dowsley (@pauldowsley7) April 13, 2019

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάιντεν: Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Χαμάς εξαπέλυσε αυτή την τρομοκρατία

Διεθνή / Μπάιντεν: Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Χαμάς εξαπέλυσε αυτή την τρομοκρατία

«Δεν υπάρχει θέση σε κανένα πανεπιστήμιο στην Αμερική, σε κανένα μέρος στην Αμερική για αντισημιτισμό, ρητορική μίσους ή απειλές βίας οποιουδήποτε είδους», δήλωσε παράλληλα ο Τζο Μπάιντεν
NEWSROOM
Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Διεθνή / Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός 'Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της
NEWSROOM
Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Διεθνή / Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Δημοσίευμα του The Hill ερευνά το γεγονός ότι οι single γυναίκες στις ΗΠΑ αποκτούν κατοικία με περισσότερη ευκολία από τους single άνδρες, παρά το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα
NEWSROOM
IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM